Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 02:43, tel: 01 239 22 17).
4. Kinotrip

Preden se poslovimo L'heure de la sortie

Sébastien Marnier / Francija / 2018 / 104 min / podnapisi, angleški podnapisi, francoščina

Naj te film odpelje do konca sveta in naprej!

scenarij Sébastien Marnier, Elise Griffon (po literarni predlogi Christopha Dufosséja) , fotografija Romain Carcanade, montaža Isabelle Manquillet, zvok Benjamin Laurent, Emmanuel Croset, glasba Zombie Zombie, produkcija Caroline Bonmarchand, igrajo Laurent Lafitte, Emmanuelle Bercot, Luàna Bajrami, Victor Bonnel, Pascal Greggory, Véronique Ruggia, Gringe, Grégory Montel, Thomas Scimeca, Thomas Guy, Adèle Castillon, Matteo Perez, Leopold Buchsbaum

IMDb

zgodba
Samomor profesorja francoščine in čudaško obnašanje v razredu najbolj nadarjenih dijakov je samo začetek misteriozne srhljivke. Šest nihilistično navdahnjenih učencev, ki se le na prvi pogled zdijo navadni najstniki, se v resnici pripravlja na katastrofo. Njihovo obnašanje v nadomestnem profesorju francoščine najprej vzbudi zanimanje in skrb, to pa kaj kmalu preraste v pravo obsesijo. Kaj naklepajo in zakaj? Film o tesnobi, strahovih in upih mlade generacije.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Pankrt Bastarden

Nikolaj Arcel

torek, 30. 04. 2024 / 17:50 / Dvorana

Mads Mikkelsen in Nikolaj Arcel se deset let po Kraljevski aferi vračata s Pankrtom, mogočnim zgodovinskim epom o osvajanju danske divjine, hkrati pa intimno, brezčasno zgodbo o življenju, ki se zgodi, medtem ko delamo druge načrte.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

torek, 30. 04. 2024 / 19:30 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic. 

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

torek, 30. 04. 2024 / 20:30 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.