Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:20 (odpre se čez 01:32).

1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu

Predstavitev projekta učenja francoščine ob filmih za profesorice in profesorje francoščine: 3. februarja 2020 ob 14. uri

V sodelovanju s Francoskim inštitutom / l’Institut français de Slovénie vas vabimo na predstavitev programa festivala 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu / 1,2,3, ciné, festival du film francophone pour les scolaires, ki bo 3. februarja 2020 od 14. do 15. ure v Kinodvoru.

Obvezne prijave na e-naslov: marie-laure.canteloube@institutfrance.si.
Število mest na predstavitvi je omejeno.

Predstavili bomo izbor filmov in pedagoška gradiva v francoščini, ki so pripravljena prav z namenom poučevanja francoskega jezika na različnih stopnjah znanja. Predstavitev bomo zaključili s kratkim druženjem ob izbranem francoskem prigrizku in vinu.

********

Že zdaj načrtujte obisk festivala z učenci ali dijaki!
Festival 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu / 1,2,3, ciné, festival du film francophone pour les scolaires se bo odvijal v maju 2020 v Kinodvoru in v drugih kinematografih po Sloveniji (Celje, Maribor, Škofja loka, Trbovlje, Koper in Izola, …). Termin ogleda prilagodimo vašim potrebam. Sporočite nam jih na solski@kinodvor.org.

Za filme bodo na voljo pedagoška gradiva v francoščini, ki so pripravljena prav z namenom poučevanja francoskega jezika na različnih stopnjah znanja

Izbor filmov 2020
Slavna medvedja zasedba Sicilije 5+
100 kilogramov do zvezd 11+
Trgovinica za samomore 13+
Ko imaš 17 let 15+

 

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.