Znižana filmska literatura

V Knjigarnici smo izbrani filmski literaturi, ki jo v branje priporočamo filmofilom, pa tudi vsem, ki jih zanima film, znižali cene. Ta teden še posebej izpostavljamo The Eloquence of the Vulgar in The Death of Cinema, na voljo tudi drugi naslovi – preverite, kateri.

Več kot nakup: podpri svoj najljubši kino z nakupom filmskih izdelkov

Ponujamo strokovno literaturo in leposlovje, povezano s filmom, ter več kot tisoč DVD-jev. Modni navdušenci preverite naše majice, nadobudni pisci pa zbirko filmskih zvezkov. Izdelke vam po plačilu predračuna pošljemo po pošti, možen tudi osebni prevzem v kinu.

Majice Kinodvor in Kinobalon

Poskrbeli smo, da boste v kino hodili v stilu. V Kinodvor stilu. Kinodvor in Kinobalon majice na voljo v naši Knjigarnici.

Film in filmska vzgoja: seznam priporočene literature

Priporočamo branje del o osnovah filmskega mišljenja in o filmski vzgoji.

ponedeljek, 02. 12. 2019

Nove majice Kinobalon

Majice z optičnimi iluzijami je oblikoval hišni oblikovalec Kinodvora, Andraž Filač.

Akcija Demiurgovih DVD-jev!

Od 13. novembra do 5. januarja v naši Knjigarnici ponovno poteka tradicionalna akcija Demiurgovih DVD-jev. Po znižanih cenah na voljo več kot 150 naslovov, med njimi Posledice, Bojevnica, Ljubljeni, 112, Zeleno kolo, Super fuzbalistični, Zimske muhe, Bergman: eno leto, eno življenje, 39 stopnic, Metropolis, Citizenfour, Whitney Houston …

od 5. do 29. novembra 2019

Kuba 60! Filmski plakati

Razstava filmskih plakatov Kuba 60!, ki smo jo pripravili v okviru Fokusa na kubanski film na 30. LIFFu. Katalog razstave in reprodukcije plakatov naprodaj v naši Knjigarnici.

sreda, 25. 09. 2019

Slikanica Objemi me, prosim

Znižana cena slikanice je 10 evrov.

Nova zvezka: Pedro Almodóvar in Agnès Varda

Serija Zapisan filmu ima 2 nova člana. Jimu, Wesu, Akiju in Kenu se pridružujeta Pedro in Agnès. Najbolj filmske zvezke v mestu najdete v naši Knjigarnici.

DVD paketi: Jarmusch, Bergman, Chaplin in drugi

V naši Knjigarnici lahko izbirate med DVD paketi režiserjev po ugodnih cenah.