Danes je blagajna odprta od 12:00 do 20:30 (za danes zaprto).

Wall-E Wall-E

Andrew Stanton / ZDA / 2008 / 98 min / sinhronizirano / 4+

režija Andrew Stanton, scenarij Jim Reardon, Andrew Stanton, fotografija Jeremy Lasky, montaža Stephen Scaffer, glasba Thomas Newman

IMDb Uradna stran

  Film Wall-Epopelje gledalce na neverjetno potovanje po vesolju. V drugi galaksiji spoznamo odločnega robota, ki po več sto letih dolgočasnega dela, za katerega je bil ustvarjen Wall-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – zemeljski razvrščevalec odpadkov), odkrije popolnoma nov smisel življenja, ko sreča elegantnega raziskovalnega robota z imenom Eva (ekološko vegetacijski analizator). Eva spozna, da je Wall-E nevede naletel na ključ do prihodnosti planeta in se s svojim odkritjem hitro vrne k ljudem, ki na krovu razkošne vesoljske ladje Aksiom nestrpno čakajo na novice o morebitni varni vrnitvi domov. Wall-E-ju se na njegovem potovanju po vesolju pridružijo nenavadni liki, med drugim tudi ščurek kot domača žival in skupina junaških nedelujočih robotov.

Wall-E je najnovejši izdelek z oskarjem nagrajenega režiserja/scenarista Andrewa Stantona, ki je kot avtor ali producent sodeloval pri animiranih filmih Svet igrač, Življenje žuželk, Svet igrač 2, Pošasti iz omare, Iskanje malega Nema in Ratatouille.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

četrtek, 07. 12. 2023 / 16:15 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

četrtek, 07. 12. 2023 / 18:30 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Dodatna projekcija

Morilci cvetne lune Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese

petek, 08. 12. 2023 / 14:50 / Dvorana

Najnovejši film Martina Scorseseja je epska kriminalna saga o nizu umorov med pripadniki plemena Osage na začetku dvajsetega stoletja, prikazana skozi nenavadno romanco med belim prišlekom Ernestom Burkhartom in staroselko Mollie Kyle.