Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odpre se čez 05:11).

Wall-E Wall-E

Andrew Stanton / ZDA / 2008 / 98 min / sinhronizirano / 4+

režija Andrew Stanton, scenarij Jim Reardon, Andrew Stanton, fotografija Jeremy Lasky, montaža Stephen Scaffer, glasba Thomas Newman

IMDb Uradna stran

  Film Wall-E popelje gledalce na neverjetno potovanje po vesolju. V drugi galaksiji spoznamo odločnega robota, ki po več sto letih dolgočasnega dela, za katerega je bil ustvarjen Wall-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – zemeljski razvrščevalec odpadkov), odkrije popolnoma nov smisel življenja, ko sreča elegantnega raziskovalnega robota z imenom Eva (ekološko vegetacijski analizator). Eva spozna, da je Wall-E nevede naletel na ključ do prihodnosti planeta in se s svojim odkritjem hitro vrne k ljudem, ki na krovu razkošne vesoljske ladje Aksiom nestrpno čakajo na novice o morebitni varni vrnitvi domov. Wall-E-ju se na njegovem potovanju po vesolju pridružijo nenavadni liki, med drugim tudi ščurek kot domača žival in skupina junaških nedelujočih robotov.

Wall-E je najnovejši izdelek z oskarjem nagrajenega režiserja/scenarista Andrewa Stantona, ki je kot avtor ali producent sodeloval pri animiranih filmih Svet igrač, Življenje žuželk, Svet igrač 2, Pošasti iz omare, Iskanje malega Nema in Ratatouille.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Pripovedovalska delavnica

četrtek, 20. 02. 2020 / 09:00 / Dvorana, Mala dvorana

Enodnevna zimska počitniška delavnica.

Loti in izgubljeni zmaji Lotte ja kadunud lohed

Heiki Ernits, Janno Põldma

četrtek, 20. 02. 2020 / 10:00 / Dvorana

Dogodivščina prijazne psičke Loti je polna nenavadnih domišljijskih presenečenj, s čudovito narisanim svetom narave.

Čas deklištva Little Women

Greta Gerwig

četrtek, 20. 02. 2020 / 16:15 / Dvorana

Igralka in režiserka Greta Gerwig se po filmu Lady Bird vrača s svežo, sodobno in zelo osebno priredbo priljubljene zgodbe o štirih sestrah, odločenih živeti po lastnih pravilih.