Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:45 (odpre se čez 5 minut).

Wall-E Wall-E

Andrew Stanton / ZDA / 2008 / 98 min / sinhronizirano / 4+

režija Andrew Stanton, scenarij Jim Reardon, Andrew Stanton, fotografija Jeremy Lasky, montaža Stephen Scaffer, glasba Thomas Newman

IMDb Uradna stran

  Film Wall-Epopelje gledalce na neverjetno potovanje po vesolju. V drugi galaksiji spoznamo odločnega robota, ki po več sto letih dolgočasnega dela, za katerega je bil ustvarjen Wall-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – zemeljski razvrščevalec odpadkov), odkrije popolnoma nov smisel življenja, ko sreča elegantnega raziskovalnega robota z imenom Eva (ekološko vegetacijski analizator). Eva spozna, da je Wall-E nevede naletel na ključ do prihodnosti planeta in se s svojim odkritjem hitro vrne k ljudem, ki na krovu razkošne vesoljske ladje Aksiom nestrpno čakajo na novice o morebitni varni vrnitvi domov. Wall-E-ju se na njegovem potovanju po vesolju pridružijo nenavadni liki, med drugim tudi ščurek kot domača žival in skupina junaških nedelujočih robotov.

Wall-E je najnovejši izdelek z oskarjem nagrajenega režiserja/scenarista Andrewa Stantona, ki je kot avtor ali producent sodeloval pri animiranih filmih Svet igrač, Življenje žuželk, Svet igrač 2, Pošasti iz omare, Iskanje malega Nema in Ratatouille.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dodatna projekcija

Človek s senco Človek s senco

Ema Kugler

torek, 29. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Genetski kod sili človeka v reprodukcijo. Novorojeni nima izbire, kot nemočno bitje je dan v dresuro civilizacijskih norm, ki jih določajo tisti na položaju moči … Umetniška silovitost in estetska domišljenost filma navajata gledalca na spontano transformacijo v odnosu do etike, družbe ter sprejemanja in dojemanja umetnosti.

Milost Roubaix, une lumière

Arnaud Desplechin

torek, 29. 09. 2020 / 20:45 / Dvorana

Po resničnem zločinu posneti film noir, v katerem režiser Arnaud Desplechin (Božična zgodba, Jimmy P.) in njegov glavni junak, policijski načelnik Daoud, iščeta svetlobo v človeku.

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

sreda, 30. 09. 2020 / 15:00 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.