Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (odpre se čez 08:32).

Wall-E Wall-E

Andrew Stanton / ZDA / 2008 / 98 min / sinhronizirano / 4+

režija Andrew Stanton, scenarij Jim Reardon, Andrew Stanton, fotografija Jeremy Lasky, montaža Stephen Scaffer, glasba Thomas Newman

IMDb Uradna stran

  Film Wall-Epopelje gledalce na neverjetno potovanje po vesolju. V drugi galaksiji spoznamo odločnega robota, ki po več sto letih dolgočasnega dela, za katerega je bil ustvarjen Wall-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – zemeljski razvrščevalec odpadkov), odkrije popolnoma nov smisel življenja, ko sreča elegantnega raziskovalnega robota z imenom Eva (ekološko vegetacijski analizator). Eva spozna, da je Wall-E nevede naletel na ključ do prihodnosti planeta in se s svojim odkritjem hitro vrne k ljudem, ki na krovu razkošne vesoljske ladje Aksiom nestrpno čakajo na novice o morebitni varni vrnitvi domov. Wall-E-ju se na njegovem potovanju po vesolju pridružijo nenavadni liki, med drugim tudi ščurek kot domača žival in skupina junaških nedelujočih robotov.

Wall-E je najnovejši izdelek z oskarjem nagrajenega režiserja/scenarista Andrewa Stantona, ki je kot avtor ali producent sodeloval pri animiranih filmih Svet igrač, Življenje žuželk, Svet igrač 2, Pošasti iz omare, Iskanje malega Nema in Ratatouille.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Inventura Inventura

Darko Sinko

četrtek, 19. 05. 2022 / 18:00 / Dvorana

Igrani prvenec Darka Sinka je tragikomedija o človeku, ki ugotovi, da so bile njegove predstave o lastnem življenju le iluzija. Štiri vesne na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Futura Futura

Pietro Marcello, Francesco Munzi, Alice Rohrwacher

četrtek, 19. 05. 2022 / 19:15 / Mala dvorana

Film o prihodnosti, posnet skozi oči italijanske mladine, ki ne ve, kaj jo čaka, a to morda že sluti. Skupno delo Alice Rohrwacher (Srečen kot Lazzaro), Pietra Marcella (Martin Eden) in Francesca Munzija.

Dej no C’mon C’mon

Mike Mills

četrtek, 19. 05. 2022 / 20:30 / Dvorana

Režiser, navdihnjen z lastno izkušnjo starševstva, pripoveduje intimno zgodbo o vezeh med odraslimi in otroki. Dej no je čudovito posnet, topel film, ki prisluhne in začuti utrip našega časa.