Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:45 (za danes zaprto).
5., 12. in 19. februarja ob 10:00

Uka in Čiv gresta v širni svet L'odyssée de choum

Julien Bisaro / Francija, Belgija / 2019 / 25 min / sinhronizirano / 3+

Popotovanje dveh puhastih sovic po čudovito izrisani pokrajini obmorskega mesta in bližnje narave.

V sodelovanju z RTV Slovenija

IMDb

Vse se začne nekega viharnega dne, ko veter in dež v obmorskem mestu zmešata vse štrene … in celo jajca! Iz enega se prav na ta dan zvali puhasta sovica Uka. Ker mame ni nikjer v bližini, iz gnezda pogumno odkoraka v svet. S seboj kotali še bratca, ki bo, tako kot ona, kmalu pokukal iz jajčne lupine. Skupaj in vsak zase na poti skozi gozd, močvirje in mesto srečujeta raznovrstna bitja – veverico, krokodila, vidro, čapljo, pa tudi prijazne ljudi. Čisto na koncu najdeta še svojo mamo, čeprav ta nima kljuna, kril in perja.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Futura Futura

Pietro Marcello, Francesco Munzi, Alice Rohrwacher

torek, 17. 05. 2022 / 15:30 / Dvorana

Film o prihodnosti, posnet skozi oči italijanske mladine, ki ne ve, kaj jo čaka, a to morda že sluti. Skupno delo Alice Rohrwacher (Srečen kot Lazzaro), Pietra Marcella (Martin Eden) in Francesca Munzija.

Boter The Godfather

Francis Ford Coppola

torek, 17. 05. 2022 / 19:00 / Dvorana

Coppolov Boter – posnet po romanu Maria Puza in pospremljen z muziko Nina Rote – je velika kronika male družinske industrije, lekcija iz etnične subkulture, parafraza ameriške zgodovine, kritika ameriškega sna in mita o talilnem loncu, /…/.

Dej no C’mon C’mon

Mike Mills

sreda, 18. 05. 2022 / 16:30 / Dvorana

Režiser, navdihnjen z lastno izkušnjo starševstva, pripoveduje intimno zgodbo o vezeh med odraslimi in otroki. Dej no je čudovito posnet, topel film, ki prisluhne in začuti utrip našega časa.