Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:30 (odpre se čez 14:50).
Prvič v kino: samo 18. februarja 2023

Superdeževnik Superworm

Jac Hamman, Sarah Scrimgeour / Velika Britanija / 2021 / 25 min / sinhronizirano / 4+

Superdeževnik vedno reši vse težave. Le kdo bo rešil njega, ko postane domišljav in ga ujame zlobni čarovniški kuščar? Animirana dogodivščina je nastala po knjigi Julie Donaldson (Zverjasec, Zverjašček).

režija Jac Hamman, Sarah Scrimgeour, scenarij Max Lang, Suzanne Lang, po knjigi Julia Donaldson, v sodelovanju z RTV Slovenija, distribucija Magic Light Pictures

Fotografije

Superdeževnik je nenavaden in navihan junak: močan, neverjetno spreten, ima veliko srce in vedno vsakomur priskoči na pomoč. Metuljček je Superdeževnikov najboljši prijatelj, odkar je bil še majhna gosenica. Rada pomagata drugim vrtnim živalim: s cestišča rešita žabico, zabavata zdolgočasene čebele in pomagata hrošču. Videti je, da Superdeževniku nikoli ne zmanjka iznajdljivosti, a sčasoma se prevzame in začne zanemarjati prijatelja. Ko zlobni kuščar čarodej sliši za Superdeževnikove sposobnosti, pošlje služabnika Vrana, da deževnika ugrabi. Metuljček skupaj z vrtnimi živalmi skuje pretkan načrt za prijateljevo rešitev.

četrtek, 19. 01. 2023

Pust v Kinodvoru

Dve projekciji filmov na pustno soboto 18. februarja in brezplačni krofi. Vstopnice so že v prodaji.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Črni čaj Black Tea

Abderrahmane Sissako

petek, 21. 06. 2024 / 18:30 / Dvorana

Veliki poet afriškega filma Abderrahmane Sissako (Čakajoč na srečo) se vrača z melanholično romanco, postavljeno v afriško četrt tretjega največjega kitajskega mesta.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

petek, 21. 06. 2024 / 19:00 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Naključni morilec Hit Man

Richard Linklater

petek, 21. 06. 2024 / 21:30 / Kinodvorišče

Film Richarda Linklaterja (Fantovska leta, Pred polnočjo) – bolj ali manj resnična zgodba o lažnem najetem morilcu – je domiselna eksistencialna komedija o identiteti, predvsem pa seksi, zabavna in nenehno presenetljiva filmska poslastica.