Danes je blagajna odprta od 13:20 do 22:15 (odprto še 05:37, tel: 01 239 22 17).
Prvič v kino: samo 18. februarja 2023

Superdeževnik Superworm

Jac Hamman, Sarah Scrimgeour / Velika Britanija / 2021 / 25 min / sinhronizirano / 4+

Superdeževnik vedno reši vse težave. Le kdo bo rešil njega, ko postane domišljav in ga ujame zlobni čarovniški kuščar? Animirana dogodivščina je nastala po knjigi Julie Donaldson (Zverjasec, Zverjašček).

režija Jac Hamman, Sarah Scrimgeour, scenarij Max Lang, Suzanne Lang, po knjigi Julia Donaldson, v sodelovanju z RTV Slovenija, distribucija Magic Light Pictures

Fotografije

Superdeževnik je nenavaden in navihan junak: močan, neverjetno spreten, ima veliko srce in vedno vsakomur priskoči na pomoč. Metuljček je Superdeževnikov najboljši prijatelj, odkar je bil še majhna gosenica. Rada pomagata drugim vrtnim živalim: s cestišča rešita žabico, zabavata zdolgočasene čebele in pomagata hrošču. Videti je, da Superdeževniku nikoli ne zmanjka iznajdljivosti, a sčasoma se prevzame in začne zanemarjati prijatelja. Ko zlobni kuščar čarodej sliši za Superdeževnikove sposobnosti, pošlje služabnika Vrana, da deževnika ugrabi. Metuljček skupaj z vrtnimi živalmi skuje pretkan načrt za prijateljevo rešitev.

četrtek, 19. 01. 2023

Pust v Kinodvoru

Dve projekciji filmov na pustno soboto 18. februarja in brezplačni krofi. Vstopnice so že v prodaji.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Na stotine bobrov Hundreds of Beavers

Mike Cheslik

petek, 19. 04. 2024 / 17:00 / Dvorana

Navdihujoč, za počit smešen, na trenutke ponavljajoč, predvsem pa popolnoma ubrisan film. 

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

petek, 19. 04. 2024 / 18:30 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic. 

Prebudi se v grozi Wake in Fright

Ted Kotcheff

petek, 19. 04. 2024 / 19:30 / Dvorana

Brezprizivna mojstrovina bizarnega filma. Kakšen Lynch neki. Najbolj s soncem prežgano nočno moro je posnel Ted Kotcheff. »Najboljši in najbolj srhljiv film o Avstraliji, kar jih je.« – Nick Cave