Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:00 (za danes zaprto).
V Kinobalonu od 28. decembra 2013

Sprehod z dinozavri Walking with Dinousaurs

Barry Cook, Neil Nightingale / Velika Britanija, Avstralija, ZDA / 2013 / 87 min / sinhronizirano / 5+

Pakirinozaver Paki in njegova prijateljica Brina vas bosta popeljala na potovanje v deželo dinozavrov. Pustolovščina za vse generacije.

režija Barry Cook, Neil Nightingale, scenarij John Collee, distribucija Blitz Film & Video Distribution

IMDb Uradna stran

zgodba
Po prazgodovinski deželi nas vodi pakirinozaver Paki, radoveden, pogumen in predan dinozaver. Na pustolovščinah se Pakiju pridružita prijateljica Brina in prazgodovinski ptič Aleks – njegov prijatelj in vodnik. Prav nič pa mu ni v pomoč brat Grubež, ki bi rad očeta Bikana nasledil v vlogi vodje črede. Paki se mora soočiti s trmastim Grubežem in vsemi naravnimi ovirami: plenilci, požarom in divjo reko.

Film v produkciji BBC-ja je nadaljevanje znane istoimenske TV serije. Serija, ki jo je ustvaril Tim Haines, je gledalce popeljala naravnost v svet dinozavrov, kot da so živi in jih je mogoče posneti v divjini.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Motoristi The Bikeriders

Jeff Nichols

ponedeljek, 15. 07. 2024 / 18:30 / Dvorana

Film Jeffa Nicholsa (Zaklonišče, Mud, Loving), navdihnjen s fotografsko študijo chicaških motoristov Dannyja Lyona iz leta 1968, je portret testosteronske, mačistične, z bencinom zapacane in v usnje odete subkulture ameriškega Srednjega zahoda, hkrati pa univerzalna zgodba o iskanju identitete in pripadnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

ponedeljek, 15. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Pankrt Bastarden

Nikolaj Arcel

ponedeljek, 15. 07. 2024 / 21:30 / Ljubljanski grad

Mads Mikkelsen in Nikolaj Arcel se deset let po Kraljevski aferi vračata s Pankrtom, mogočnim zgodovinskim epom o osvajanju danske divjine, hkrati pa intimno, brezčasno zgodbo o življenju, ki se zgodi, medtem ko delamo druge načrte.