Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:45 (odprto še 04:35, tel: 01 239 22 17).
2. festival Kinotrip:

Pri sedemnajstih The Edge of Seventeen

Kelly Fremon Craig / ZDA / 2016 / 104 min

Naj te film odpelje iz trapastih sedemnajstih!

režija Kelly Fremon Craig, scenarij Kelly Fremon Craig, fotografija Doug Emmett, glasba Atli Örvarsson, montaža Tracey Wadmore-Smith, produkcija James L. Brooks, igrajo Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Kyra Sedgwick, Woody Harrelson, Hayden Szeto

IMDb

Ti je kul glasba iz osemdesetih? Se oblačiš na edinstven način? Si nekaj posebnega? Nadine, sedemnajstletna srednješolka, tudi. No, vsaj zdi se ji tako, zato pa je tudi nihče ne razume. Vse je ‘kr neki’, za umret! Vrstniki ji gredo na živce, brat in mama še bolj. Pa še v ljubezni je nerodna, na trenutke prav čudna. Edina svetla točka na tem svetu sta njena najboljša prijateljica Krista in profesor zgodovine g. Bruner (Woody Harrelson), za katerega se zdi, da ga njene težave ne zanimajo, a se mu Nadine včasih izpove. Njen svet pa se povsem sesuje, ko se Krista in njen brat zaljubita. So sedemnajsta lahko še bolj bedna??

Naj te film odpelje iz trapastih sedemnajstih!

Pred projekcijo 31.3. se bomo na Kolodvorski ulici pred Kinodvorom preizkusili v skejtanju na Urban Roof skateparku, v Kavarni Kinodvora pa s prstnimi rolkami na Fingerbear finger-skateparku.

Kino oznake: prijateljstvo, ljubezen, glasba, zabavno, zmenek 


Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Titina Titina

Kajsa Næss

sobota, 04. 02. 2023 / 16:30 / Dvorana

Družinski pustolovski film o resnični psički Titini je zabavna in vznemirljiva zgodba o skoraj pozabljenem raziskovalnem popotovanju: osvajanju severnega tečaja s cepelinom leta 1926.

Smučarske sanje Smučarske sanje

Haidy Kancler

sobota, 04. 02. 2023 / 17:30 / Mala dvorana

Dokumentarec slovenske režiserke spremlja tri afganistanska dekleta, ki sanjajo, da bi postale profesionalne smučarke in se udeležile olimpijskih iger. A ko prispejo v Evropo na intenzivni trening, se začnejo njihove sanje razblinjati …

Po soncu Aftersun

Charlotte Wells

sobota, 04. 02. 2023 / 18:30 / Dvorana

Režiserko je brskanje po starih družinskih albumih navdihnilo k razmisleku o tem, kako morda nikoli ne bomo zares razumeli kompleksnega notranjega življenja ljudi, ki jih imamo radi. Njen globoko osebni, slogovno izvirni in ganljivi celovečerni prvenec je navdušil kritike na festivalu v Cannesu in se uvrstil na številne lestvice najboljših filmov leta 2022.