Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:40 (odprto še 21 minut, tel: 01 239 22 17).
2. festival Kinotrip:

Pri sedemnajstih The Edge of Seventeen

Kelly Fremon Craig / ZDA / 2016 / 104 min

Naj te film odpelje iz trapastih sedemnajstih!

režija Kelly Fremon Craig, scenarij Kelly Fremon Craig, fotografija Doug Emmett, glasba Atli Örvarsson, montaža Tracey Wadmore-Smith, produkcija James L. Brooks, igrajo Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Kyra Sedgwick, Woody Harrelson, Hayden Szeto

IMDb

Ti je kul glasba iz osemdesetih? Se oblačiš na edinstven način? Si nekaj posebnega? Nadine, sedemnajstletna srednješolka, tudi. No, vsaj zdi se ji tako, zato pa je tudi nihče ne razume. Vse je ‘kr neki’, za umret! Vrstniki ji gredo na živce, brat in mama še bolj. Pa še v ljubezni je nerodna, na trenutke prav čudna. Edina svetla točka na tem svetu sta njena najboljša prijateljica Krista in profesor zgodovine g. Bruner (Woody Harrelson), za katerega se zdi, da ga njene težave ne zanimajo, a se mu Nadine včasih izpove. Njen svet pa se povsem sesuje, ko se Krista in njen brat zaljubita. So sedemnajsta lahko še bolj bedna??

Naj te film odpelje iz trapastih sedemnajstih!

Pred projekcijo 31.3. se bomo na Kolodvorski ulici pred Kinodvorom preizkusili v skejtanju na Urban Roof skateparku, v Kavarni Kinodvora pa s prstnimi rolkami na Fingerbear finger-skateparku.

Kino oznake: prijateljstvo, ljubezen, glasba, zabavno, zmenek 


Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Bartonova akademija The Holdovers

Alexander Payne

sobota, 02. 03. 2024 / 20:40 / Dvorana

Alexander Payne dvajset let po Stranpoteh znova združi moči z igralcem Paulom Giamattijem, da bi nam povedal toplo in duhovito zgodbo o iskanju družine, varljivosti prvih vtisov ter tihih, vsakdanjih junaštvih, ki spreminjajo življenja.

Pošast Kaibutsu

Hirokazu Koreeda

nedelja, 03. 03. 2024 / 11:00 / Dvorana

V delu, ovenčanem z nagrado za najboljši scenarij v Cannesu, se z našimi prepričanji in pričakovanji mojstrsko poigrava eden velikih filmskih humanistov Hirokazu Koreeda (Tatiči). Njegova Pošast je zadnji film, za katerega je glasbo napisal lani preminuli maestro Ryuichi Sakamoto.

Široko in Kraljestvo vetrov Sirocco et le Royaume des courants d’air

Benoît Chieux

nedelja, 03. 03. 2024 / 11:30 / Mala dvorana

Animirana uspešnica, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.