Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (za danes zaprto).

Popotovanje cesarskega pingvina La marche de l'empereur

Luc Jacquet / Francija / 2005 / 80 min / sinhronizirano / 5+

Dokumentarni film o življenju cesarskih pingvinov na Antarktiki izpostavlja čas razmnoževanja in hranjenja mladičev. V čudovitih posnetkih pingvine spoznamo kot spretne plavalce, ki zapustijo globine oceana in se odpravijo na dolgo pot proti ledeni morski puščavi na jugu, kjer se začne in zaključi večmesečni razmnoževalni cikel. Cesarski pingvin je vztrajna ptica, ki koraka stotine kilometrov daleč, da prinese mladiču hrano.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Franckina juha La soupe de Franzy

razno

sobota, 01. 10. 2022 / 10:00 / Dvorana

Kuhamo, režemo, sekljamo, z odločnostjo in predanostjo malčka premikamo skale in zapojemo nežno pesmico, ko damo volnenega medvedka spat. Program likovno bogatih kratkih animiranih filmov s svetovno priznanega festivala animiranega filma Annecy, primernega za gledalce vseh starosti.

Najboljši rojstni dan Best Birthday Ever

Michael Ekbladh

sobota, 01. 10. 2022 / 15:45 / Dvorana

Vsak otrok ima rad svoj rojstni dan in nepričakovane dogodivščine! Družinski animirani film je primeren tudi za mlajše otroke in za prvo izkušnjo celovečernega filma.

Moonage Daydream Moonage Daydream

Brett Morgen

sobota, 01. 10. 2022 / 17:45 / Dvorana

Film, ki se izmika žanrskim oznakam, nas odpelje na osupljivo avdiovizualno popotovanje skozi življenje in delo Davida Bowieja, enega najbolj plodovitih, vplivnih in neulovljivih umetnikov našega časa. Premiera na zadnjem festivalu v Cannesu.