Danes je blagajna odprta od 16:45 do 21:30 (odpre se čez 06:16).
Kinobalon / Za zamudnike:

Pogum Brave

Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell / ZDA / 2012 / 100 min / sinhronizirano / 8+

režija Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell, distribucija CENEX - Vojnik

Mlada junaška Merida, hčerka kralja Fergusa in kraljice Elinor, je odločena, da si bo usodo krojila kar sama, mimo dvornih pravil o obnašanju princese in pričakovanj o tem, kakšen mora biti njen ženin. Je hrabra in neustrašna – pleza po pečinah, strelja z lokom in se bori z medvedi, predvsem pa je odločena, da se bo v življenju podala na svojo pot. Tako se upre starodavnemu običaju, kar v kraljestvu povzroči zmešnjavo in sproži val besa. Zaradi nevarnosti, ki sledi, mora Merida uporabiti vse svoje sposobnosti in spretnosti (pri tem ji pomagajo njeni prebrisani in nagajivi bratje trojčki), da pravočasno izniči vražje prekletstvo in odkrije pomen pravega poguma. Pogum je 13. celovečerni animirani film iz slavnega studia Pixar, v katerem so nastale mojstrovine, kot so Svet igrač, Reševanje malega Nema, Pošasti iz omare, Avtomobili, V višave in druge.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Zlo ne obstaja Sheytan vojud nadarad

Mohammad Rasoulof

sreda, 16. 06. 2021 / 17:45 / Dvorana

Zgodbe štirih moških, soočenih z izbiro: ubogati ukaz totalitarne oblasti ali pa se upreti in tvegati vse. Dobitnik zlatega medveda za najboljši film na lanskem Berlinalu.

Polaščevalka Possessor

Brandon Cronenberg

sreda, 16. 06. 2021 / 21:30 / Kinodvorišče

Brandon Cronenberg v drugem celovečercu svoji žilici za visoko stilizirano in sterilno hladno futuristično distopijo vcepi še tradicijo telesne groze, ki mu kot sinu kultnega Davida Cronenberga pripada že po rodu. Kritiško ovenčana znanstvenofantastična srhljivka je med številnimi lovorikami prejela nagradi za najboljši film in režijo na osrednjem festivalu fantastičnega filma v Sitgesu.

Nažgani Druk

Thomas Vinterberg

četrtek, 17. 06. 2021 / 17:30 / Dvorana

Mads Mikkelsen in Thomas Vinterberg po Lovu ponovno združita moči, tokrat v zgodbi o štirih prijateljih, ki se lotijo nenavadnega eksperimenta, da bi ugotovili, ali lahko z malce alkohola postanejo srečnejši ljudje in boljši učitelji.