Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (za danes zaprto).

Otroci človeštva Children of men

Alfonso Cuarón / Velika Britanija, ZDA / 2006 / 109 min / podnapisi, italijanščina, nemščina, romunščina, ruščina, srbščina, gruzijščina, angleščina, arabščina / 15+

Piše se leto 2027. Upanja za prihodnost ni več. Že skoraj 19 let je minilo, odkar se je na Zemlji rodil zadnji otrok. Človeštvo se znajde na robu obstanka, begunci pritiskajo na meje, terorizem je vsepovsod. Velika Britanija je še edina država, kjer je življenje kolikor toliko znosno in urejeno, pa še to samo za rojene Angleže. Z pomočjo militaristične diktature se v državi ohranja red, ki temelji na popolnem nespoštovanju človeka, rasizmu, nacionalizmu… Kultna znanstvenofantastična distopija deluje presunljivo aktualno.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Tako zraste ... Tako zraste ...

Miha Kalan, Jernej Žmitek

sobota, 23. 10. 2021 / 10:00 / Dvorana

Rije, leze, čofota, skače, plava, frfota, pleza, leta in skaklja z majhnega v velikega! Nova serija šestih kratkih animiranih filmov, v kateri iz majhnega v velikega zrastejo metulj, žaba, polž, petelin, netopir in riba.

Oče The Father

Florian Zeller

sobota, 23. 10. 2021 / 14:15 / Dvorana

Gledalec se znajde v glavi protagonista, ki obupano išče izgubljene koščke sestavljanke, da bi znova sestavil sliko svojega življenja. Pretresljiva drama, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke, je Anthonyju Hopkinsu prinesla letošnjega oskarja za najboljšega igralca.

Kinobalon / Premiera

Nelly Rapp: agentka za pošasti Nelly Rapp – Monsteragent

Amanda Adolfsson

sobota, 23. 10. 2021 / 17:15 / Dvorana

Družinski filmski potep k duhovom, vampirjem in volkodlakom.