Danes je blagajna odprta od 15:30 do 20:30 (odpre se čez 10:02).

Ostani z menoj Stand by Me

Rob Reiner / ZDA / 1986 / 89 min / podnapisi, angleščina

Naj te film odpelje na pustolovski pohod!

režija Rob Reiner, scenarij Raynold Gideon, Bruce A. Evans (po knjigi Stephena Kinga The Body), fotografija Thomas del Ruth, montaža Robert Leighton, glasba Robert Nitzsche, produkcija Andrew Scheinman, Bruce A. Evans, Raynold Gideon, igrajo Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman, Jerry O'Connell, Richard Dreyfuss, Kiefer Sutherland

IMDb

Gordie, Chris, Teddy in Vern so nerazdružljivi prijatelji, ki jim nekega poletnega dopoldneva na uho pride skrivnost o truplu pogrešanega fanta. Odločijo se, da ga najdejo prvi in tako postanejo junaki. Pohod jih vodi v vznemirljive in nevarne podvige, razigrana zbadanja in zaupne pogovore, vse do spoznanja, kaj je v življenju čisto zares pomembno. Med drugim tudi pravi prijatelji, saj takšnih, kot jih imaš pri dvanajstih, kasneje ne srečaš več.
Film je nastal po knjigi Stephena Kinga The Body.

 

Naj te film odpelje na pustolovski pohod!


 

 

 

 

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

torek, 03. 10. 2023 / 16:30 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!

Psom in Italijanom vstop prepovedan Interdit aux chiens et aux Italiens

Alain Ughetto

torek, 03. 10. 2023 / 18:45 / Dvorana

Očarljiv, grenko-sladek animirani film, v katerem Alain Ughetto odpotuje nazaj v času in oživi zgodovino svoje družine – z lutkami in namišljenim pogovorom s svojo babico Cesiro, pa tudi z resničnimi zgodovinskimi predmeti, ki so bili del vsakdanjega življenja tedanjih družin. Pred nami se izriše pejsaž s humorjem začinjenega – čeprav težkega – življenja severnih Italijanov, ki bržkone ni bilo tako drugačno od življenj naših starih staršev.

Zadnjič

Anatomija padca Anatomie d’une chute

Justine Triet

torek, 03. 10. 2023 / 20:30 / Dvorana

Justine Triet (Sibyl) v razburljivi sodni drami secira razpad zakonske zveze. Film z izjemno Sandro Hüller v glavni vlogi je osvojil zlato palmo na zadnjem festivalu v Cannesu.