Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (za danes zaprto).

Leon in Jan – mlada kmetovalca Leon in Jan - mlada kmetovalca

Jernej Kastelec / Slovenija / 2014 / 15 min / slovenščina / 8+

režija in scenarij Jernej Kastelec, fotografija Thomas Aymard, glasba Tim Žibrat, montaža Jernej Kastelec, producentka Metka Dedakovič 

distribucija RTV Slovenija

Uradna stran

Na voljo v sklopu sporeda Kratkohlačniki – najboljši kratki filmi za otroke in mlade!

vsebina

Leon in Jan obdelujeta lastni zelenjavni vrt. Ob resnem vrtnarjenju želita pridelke na koncu tudi prodati na pravi tržnici – pod svojo posebno znamko. Sanjski projekt prijateljstva!

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Štirje mali odrasli Neljä pientä aikuista

Selma Vilhunen

ponedeljek, 17. 06. 2024 / 16:20 / Dvorana

Ljubi in pusti ljubiti! Finska komična drama pripoveduje o paru srednjih let, ki se odloči vstopiti v zapleteni svet poliamorije. Nenavadna »zgodba o odraščanju« je na zadnjem Liffu prejela nagrado žirije Art kino mreže Slovenije.

Križana ljubimca Chikamatsu monogatari

Kenji Mizoguchi

ponedeljek, 17. 06. 2024 / 19:00 / Dvorana

V fevdalnem Kjotu trgovčevo ženo in vajenca zbližata gospodarjeva podlost in ljubosumje … Kenji Mizoguchi je zgodbo o usodni ljubezni priredil po lutkovni igri Chikamatsuja Monzaemona (1653–1725).

Samsara Samsara

Lois Patiño

torek, 18. 06. 2024 / 16:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.