Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:00 (odprto še 01:55, tel: 01 239 22 17).

Leon in Jan – mlada kmetovalca Leon in Jan - mlada kmetovalca

Jernej Kastelec / Slovenija / 2014 / 15 min / slovenščina / 8+

režija in scenarij Jernej Kastelec, fotografija Thomas Aymard, glasba Tim Žibrat, montaža Jernej Kastelec, producentka Metka Dedakovič 

distribucija RTV Slovenija

Uradna stran

Na voljo v sklopu sporeda Kratkohlačniki – najboljši kratki filmi za otroke in mlade!

vsebina

Leon in Jan obdelujeta lastni zelenjavni vrt. Ob resnem vrtnarjenju želita pridelke na koncu tudi prodati na pravi tržnici – pod svojo posebno znamko. Sanjski projekt prijateljstva!

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Oče The Father

Florian Zeller

nedelja, 17. 10. 2021 / 16:15 / Dvorana

Gledalec se znajde v glavi protagonista, ki obupano išče izgubljene koščke sestavljanke, da bi znova sestavil sliko svojega življenja. Pretresljiva drama, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke, je Anthonyju Hopkinsu prinesla letošnjega oskarja za najboljšega igralca.

Krt El Agente Topo

Maite Alberdi

nedelja, 17. 10. 2021 / 17:00 / Mala dvorana

Nenavadna mešanica dokumentarca in detektivke, polna humorja, topline in slikovitih likov, nam pokaže, da nikoli ni prepozno za nove izzive in nova prijateljstva. Film je navdušil festivalska občinstva ter prejel nominacijo za oskarja za najboljši dokumentarec.

Smrtne obljube Eastern Promises

David Cronenberg

nedelja, 17. 10. 2021 / 19:00 / Dvorana

Film, v katerem Viggo Mortensen po Senci preteklosti ponovno združi moči z Davidom Cronenbergom, je igralcu prinesel prvo nominacijo za oskarja.