Danes je blagajna odprta od 14:30 do 21:00 (za danes zaprto).

Leon in Jan – mlada kmetovalca Leon in Jan - mlada kmetovalca

Jernej Kastelec / Slovenija / 2014 / 15 min / slovenščina / 8+

režija in scenarij Jernej Kastelec, fotografija Thomas Aymard, glasba Tim Žibrat, montaža Jernej Kastelec, producentka Metka Dedakovič 

distribucija RTV Slovenija

Uradna stran

Na voljo v sklopu sporeda Kratkohlačniki – najboljši kratki filmi za otroke in mlade!

vsebina

Leon in Jan obdelujeta lastni zelenjavni vrt. Ob resnem vrtnarjenju želita pridelke na koncu tudi prodati na pravi tržnici – pod svojo posebno znamko. Sanjski projekt prijateljstva!

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Krt El Agente Topo

Maite Alberdi

četrtek, 27. 01. 2022 / 21:00 / Mala dvorana

Nenavadna mešanica dokumentarca in detektivke, polna humorja, topline in slikovitih likov, nam pokaže, da nikoli ni prepozno za nove izzive in nova prijateljstva. Film je navdušil festivalska občinstva ter prejel nominacijo za oskarja za najboljši dokumentarec.

Francoska depeša The French Dispatch

Wes Anderson

petek, 28. 01. 2022 / 15:15 / Dvorana

Wes Anderson oživlja zbirko zgodb iz zadnje številke ameriške revije The French Dispatch, ki naj bi v 20. stoletju izhajala v izmišljenem francoskem mestu. Ljubezensko pismo časnikarstvu in starim francoskim filmom.

Vzporedni materi Madres paralelas

Pedro Almodóvar

petek, 28. 01. 2022 / 18:00 / Dvorana

Zgodba o dveh zelo različnih ženskah, ki se srečata v bolnišnici, kamor prideta rodit, ter nepričakovanih zapletih, ki sledijo. Najnovejši film Pedra Almodóvarja je odprl Beneški filmski festival in Penélope Cruz prinesel tamkajšnjo nagrado za najboljšo igralko.