Danes je blagajna odprta od 00:00 do 00:00 (za danes zaprto).

Lažna mesta Paper Towns

Jake Schreier / ZDA / 2015 / 109 min / podnapisi, angleščina / 13+

Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki.

Quentin verjame, da vsakogar v življenju čaka čudež in da je svojega doživel že pri devetih letih, ko se je v sosednjo hiši vselila Margo Roth Spiegelman. Z Margo postaneta tesna prijatelja, vendar pa se z leti vse bolj oddaljujeta. Quentin je pameten, zrel in umirjen fant, ki ima tik pred koncem srednje šole natančno zarisano svojo pot naprej, Margo pa je ena najbolj priljubljenih deklet na šoli, neulovljiva, drzna in vedno nekoliko skrivnostna. Neke noči pa Margo povabi Quentina na celonočno dogodivščino po domačem mestu in v njem spet zaseje nemir. Toda že naslednje jutro izgine in za sabo pusti le nekaj skrivnostnih namigov. Quentin se odloči, da jo bo poiskal, na poti pa se nauči razumeti pravo prijateljstvo – in pravo ljubezen.

Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Film pod zvezdami / Odpovedano

Minari Minari

Lee Isaac Chung

nedelja, 01. 08. 2021 / 21:30 / Ljubljanski grad

Film o korejsko-ameriški družini, ki se v osemdesetih letih iz Kalifornije preseli v ruralni Arkansas in začne na neobetavnem kosu zemlje pridelovati korejsko zelenjavo …

Padati Falling

Viggo Mortensen

ponedeljek, 02. 08. 2021 / 21:30 / Ljubljanski grad

Režijski prvenec igralca Vigga Mortensena je intimna drama o zapletenem razmerju med sinom in starajočim se očetom; zgodba o izgubi, spominih in odpuščanju.

Film pod zvezdami / Predpremiera

Nekoč so bili ljudje Nekoč so bili ljudje

Goran Vojnović

torek, 03. 08. 2021 / 21:30 / Ljubljanski grad

Leo je Italijan, ki živi v Sloveniji, Vučko pa nekdanji begunec iz Bosne. Ker jima grozi, da bosta izgubila restavracijo, sprejmeta ponudbo prevaranta Giannija: ukrasti morata njegov tovornjak, da bo Gianni lahko pobral denar pri zavarovalnici. A prijatelja po pomoti odpeljeta napačen tovornjak – in v njem najdeta nepričakovan tovor …