Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:30 (za danes zaprto).

Lažna mesta Paper Towns

Jake Schreier / ZDA / 2015 / 109 min / podnapisi, angleščina / 13+

Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki.

Quentin verjame, da vsakogar v življenju čaka čudež in da je svojega doživel že pri devetih letih, ko se je v sosednjo hiši vselila Margo Roth Spiegelman. Z Margo postaneta tesna prijatelja, vendar pa se z leti vse bolj oddaljujeta. Quentin je pameten, zrel in umirjen fant, ki ima tik pred koncem srednje šole natančno zarisano svojo pot naprej, Margo pa je ena najbolj priljubljenih deklet na šoli, neulovljiva, drzna in vedno nekoliko skrivnostna. Neke noči pa Margo povabi Quentina na celonočno dogodivščino po domačem mestu in v njem spet zaseje nemir. Toda že naslednje jutro izgine in za sabo pusti le nekaj skrivnostnih namigov. Quentin se odloči, da jo bo poiskal, na poti pa se nauči razumeti pravo prijateljstvo – in pravo ljubezen.

Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Franckina juha La soupe de Franzy

razno

sobota, 08. 10. 2022 / 10:00 / Dvorana

Kuhamo, režemo, sekljamo, z odločnostjo in predanostjo malčka premikamo skale in zapojemo nežno pesmico, ko damo volnenega medvedka spat. Program likovno bogatih kratkih animiranih filmov s svetovno priznanega festivala animiranega filma Annecy, primernega za gledalce vseh starosti.

Najboljši rojstni dan Best Birthday Ever

Michael Ekbladh

sobota, 08. 10. 2022 / 16:15 / Dvorana

Vsak otrok ima rad svoj rojstni dan in nepričakovane dogodivščine! Družinski animirani film je primeren tudi za mlajše otroke in za prvo izkušnjo celovečernega filma.

Posrednik Broker

Hirokazu Koreeda

sobota, 08. 10. 2022 / 18:15 / Dvorana

Topel in ganljiv film ceste o petih ljudeh, ki se odpravijo na nenavadno popotovanje, ko jih po naključju združi zapuščeni otrok. Prvi korejski film Hirokaza Koreede (Tatiči) je Song Kang-hoju, zvezdniku Parazita, prinesel nagrado za najboljšega igralca v Cannesu.