Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 09:51).

Konec je tu This is the End

Evan Goldberg, Seth Rogen / ZDA / 2013 / 106 min

Obešenjaška apokaliptična komedija, v kateri se znana ameriška komedijantska bratovščina zoperstavi kataklizmi z veliko samoparodije in vulgarnega humorja.

režija Evan Goldberg, Seth Rogen, scenarij Evan Goldberg, Seth Rogen, fotografija Brandon Trost, glasba Henry Jackman, montaža Zene Baker, igrajo James Franco (James Franco), Jonah Hill (Jonah Hill), Seth Rogen (Seth Rogen), Jay Baruchel (Jay Baruchel), Danny McBride (Danny McBride), Craig Robinson (Craig Robinson), Michael Cera (Michael Cera), Emma Watson (Emma Watson), Mindy Kaling (Mindy Kaling), David Krumholtz (David Krumholtz), Christopher Mintz-Plasse (Christopher Mintz-Plasse)

festivali, nagrade Los Angeles 2013, New York 2013

IMDb

Obešenjaška apokaliptična komedija, v kateri se znana ameriška komedijantska bratovščina zoperstavi kataklizmi z veliko samoparodije in vulgarnega humorja.

Potem ko val nenavadnih katastrofičnih dogodkov opustoši Los Angeles, se šest prijateljev, hollywoodskih igralskih zvezdnikov mlajše generacije, znajde ujetih v hiši Jamesa Franca. Medtem ko se zunaj razkraja svet, mora skupina najti način, kako obvladati napade tesnobe in besa, ki jih prinaša skrajna izolacija, in kako upravljati s hitro pohajajočimi zalogami nujnih potrebščin. Te dileme ogrožajo enotnost razvajene skupine v trenutkih, ko eden drugega najbolj potrebujejo.

»Ko sva se odločila, da bodo igralci igrali sebe, in po zamisli o krščanski apokalipsi, se nama je nenadoma zazdelo, da je ideja dovolj velika za film. Razburljivi sta bili – zamisli o metakomediji in o filmu na temo vere.«
– Seth Rogen

Seth Rogen in Evan Goldberg
Rojena leta 1982 v Vancouvru, Kanada. Sta prijatelja iz otroštva, komika, pisca in producenta. Rogen je uspešno pot začel kot stand-up komik, nato pa ga je pod svoje mentorstvo vzel režiser Judd Apatow in mu omogočil vrsto opaznih vlog v svojih filmih. Goldberg je z Rogenom delal že kot scenarist pri šovu Da Ali G, nato pa sta sodelovala še pri filmih, kot so Napumpana (2006), Super hudo (2007), Komiki (2009) in Zeleni sršen (2011). Tokrat se pod celovečerec prvič podpisujeta tudi kot režiserja.

filmografija
2013 This is the End (Konec je tu)

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.