Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (odpre se čez 10:41).

Izginula zvezda Nocturna

Adrià García in Víctor Maldonado / Španija, Francija / 2007 / 80 min / podnapisi, španščina / 9+

V sirotišnici so dnevi dolgočasni, toda ponoči se začnejo dogajati skrivnostne zadeve. Nihče ne zna razložiti izvora tajanstvenih nočnih pojavov. Svetloba, ki jo oddajajo zvezde, je za malega dečka Tima edino zdravilo proti strahu pred temo. Neke noči Tim spleza na streho in opazi, da je njegova najljubša zvezda izginila. Ampak tukaj se zgodba šele začne …

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Daaaaaalí! Daaaaaalí!

Quentin Dupieux

torek, 23. 04. 2024 / 15:30 / Dvorana

Francoski mojster absurda Quentin Dupieux (Mandibule) se poklanja svojemu idolu v igrivi in nepredvidljivi »ne-biografiji«, ki pokaže, da je bila Dalíjeva največja umetnina njegova osebnost.

Radikal Radical

Christopher Zalla

torek, 23. 04. 2024 / 17:20 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

torek, 23. 04. 2024 / 19:00 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.