Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odpre se čez 06:24).
V Kinodvoru od 26. avgusta 2017. Predfilm pri celovečernem igranem filmu Sova in miška.

Gospod Filodendron in Jablana Gospod Filodendron in Jablana

Grega Mastnak / Slovenija / 2016 / 6 min / brez dialogov

režija Grega Mastnak, scenarij Andrej Rozman Roza, likovna zasnova Anka Kočevar, glavna animatorka Anka Kočevar, animatorji Gašper Rus, Leigh San Juan, glasba Bratko Bibič, produkcija Grega Mastnak, Mojca Zlokarnik, OZOR zavod za gibljive slike, koproducent RTV Slovenija  

zgodba
Gospod Filodendron je žejen in prazna sta njegov kozarec ter vrč. Takrat nanj padejo kaplje z oblaka, ki ga strašno tišči na dež. Nerodno mu je pred Gospodom Filodendronom, zato pred njim zbeži. Gospod Filodendron pa za njim! V diru se zaleti v Jablano, kar ga zelo razhudi. Nato pa je tu še zoprna muha. Le kaj lahko pomiri jezo Gospoda Filodendrona? Morda slasten jabolčni sok? 

Gospod Filodendron in Jablana je pilotna epizoda animirane risane serije za otroke in mladino. Zasnovana je na podlagi izvirnih zgodb Andreja Rozmana – Roze, Gospod Filodendron, ki so kot samostojne kratke zgodbe izhajale v Cicibanu in kasneje izšle tudi v knjižni obliki. 

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Cinemini: Igramo se Cinemini: Igramo se

razno

sobota, 25. 09. 2021 / 10:00 / Dvorana

Igramo se na trgu, igramo se z mucko, igramo se z gumbi, igramo se akrobacije! Pridi se igrat še ti, nam se že mudi! Program kratkih filmov s projekta Cinemini Europe.

Kinobalon / Bobri

Zverinice iz gozda Hokipoki Dyrene i Hakkebakkeskogen

Rasmus A. Sivertsen

sobota, 25. 09. 2021 / 13:45 / Dvorana

Lutkovni muzikal ali basen, ki nas nostalgično spomni na Zverinice iz Rezije.

Kinobalon / Bobri

Moj brat lovi dinozavre Mio Fratello Rincorre i Dinosauri

Stefano Cipani

sobota, 25. 09. 2021 / 16:00 / Dvorana

Ganljiv in obenem humoren film o najstniških tegobah, sprejemanju drugačnega in lastnega je posnet po resnični zgodbi ter istoimenski knjigi Giacoma Mazzariola, mladi iz kar 32 držav pa so mu podelili Evropsko nagrado mladega filmskega občinstva.