Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:00 (odprto še 03:07, tel: 01 239 22 17).

Gilles v ofsajdu Buitenspel

Jan Verheyen in Pieter Van Hees / Belgija / 2005 / 100 min / podnapisi, nizozemščina

režiserja Jan Verheyen in Pieter van Lees, igralci Ilya Van Malderghem, Filip Peeters, Joke Devynck, Peter Bulckaen, Pauline Grossen idr.

IMDb Uradna stran

Vsak vikend na tisoče ponosnih in nervoznih nogometnih očetov navija za svoje nogometne sinove. Med njimi je tudi Bert, ki je presrečen, da je njegov 12-letni sin Gilles nadarjen in vnet nogometni igralec. Bert ni le Gillesov najzvestejši navijač, temveč tudi njegov osebni trener. Gillesove največje sanje so, da nekega dne na stadion priteče v majici nacionalnega nogometnega moštva. Toda Bert nepričakovano umre in Gillesovo življenje se sesuje. Gilles se sooča s težkim iskanjem svojega mesta v svojem novem življenju. Gilles v ofsajdu je film o sprejemanju odločitev, o sanjah, prepuščanju in o ljubezni. Včasih zmagaš, ko izgubiš.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Oče The Father

Florian Zeller

nedelja, 17. 10. 2021 / 16:15 / Dvorana

Gledalec se znajde v glavi protagonista, ki obupano išče izgubljene koščke sestavljanke, da bi znova sestavil sliko svojega življenja. Pretresljiva drama, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke, je Anthonyju Hopkinsu prinesla letošnjega oskarja za najboljšega igralca.

Krt El Agente Topo

Maite Alberdi

nedelja, 17. 10. 2021 / 17:00 / Mala dvorana

Nenavadna mešanica dokumentarca in detektivke, polna humorja, topline in slikovitih likov, nam pokaže, da nikoli ni prepozno za nove izzive in nova prijateljstva. Film je navdušil festivalska občinstva ter prejel nominacijo za oskarja za najboljši dokumentarec.

Smrtne obljube Eastern Promises

David Cronenberg

nedelja, 17. 10. 2021 / 19:00 / Dvorana

Film, v katerem Viggo Mortensen po Senci preteklosti ponovno združi moči z Davidom Cronenbergom, je igralcu prinesel prvo nominacijo za oskarja.