Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 02:50).

Biba Malčka in božična zmešnjava Biba Malčka in božična zmešnjava

Christian Ballund / Slovenija / 2010 / 27 min / slovenščina / 3+

Razigrane Bibe pomagajo Božičku, da darilo, ki ga nestrpno čaka mali Martin, pride v prave roke.

režija Christian Ballund, zgodba in scenarij Bob Swain, Gorazd Kranjc, Gregor Kovačič Bajt, Simon Ručigaj, Siena Krušič, Christian Ballund, liki iz risb Lile Prap, animacija Vanja Matović, umetniški direktor Gorazd Kranjc, montaža Svetlana Dramlič , glasba Cvetrežnik – Bračko – Krečič, glasovi Nina Wolf, Tristan Bevc, Kaja Vrakelja Ljuboja, Žan Kos, Lucija Kariž, Gašper Jarni, Matej Recer, Valentin Oman, Vesna Pernarčič, producent Gorazd Norčič, produkcija in distribucija Qollective cartoon, koprodukcija RTV Slovenija in CineCartoons

Razigrane Bibe pomagajo Božičku, da darilo, ki ga nestrpno čaka mali Martin, pride v prave roke.

zgodba
So dnevi, ki so ena sama dogodivščina. Takšen dan se na božični večer pripeti tudi majhnim bibam, ko se pripravljajo na tradicionalno vožnjo po sneženi deželi. Nad njihovo vasico, skrito na vrtu velike hiše, se na saneh visoko na nebu pelje Božiček. Majhna neprevidnost in Božiček zgreši dimnik hiše, kjer prebiva petletni deček Martin. Martinovo darilo pade v globoki sneg, nedaleč stran od hiše, a predaleč, da bi ga Martin lahko našel. Za božič Martin ne sme ostati brez svojega darila, si takoj odločno rečejo zaskrbljene bibe, ki skupaj z bolhama, Božičkovima pomočnikoma poskrbijo, da temu ne bo tako. Podajo se na veliko dogodivščino, da bi Martinu prinesle izgubljeno in tako želeno darilo.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.