Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (za danes zaprto).

Beautiful girl Beautiful girl

Dominik Hartl / Avstrija / 2015 / 85 min / podnapisi, angleški podnapisi, nemščina

Naj te film odpelje v ljubezenske zmešnjave!

režija Dominik Hartl, scenarij Agnes Pluch, Dominik Hartl (po knjižni predlogi Gabi Kreslehner Charlottes Traum), fotografija Andreas Thalhammer, Xiaosu Han, zvok Thomas Szabolcs, glasba Matthias Weber, montaža Ingrid Koller, Christoph Loidl, produkcija Helmut Grasser, Constanze Schumann, igrajo Jana McKinnon, Marlon Boess, Giacomo Pilotti, Lilian Klebow, Hary Prinz, Dany Sigel, Christian Tramitz, Susi Stach, Maddalena Hirschal, Nathalie Ann-Köbli, Moritz Uhl, Marie Friesz

 

 

 

 

 

IMDb Uradna stran

Po ločitvi staršev se 15-letna Charlotte znajde v zmešnjavi sprememb, saj se mora preseliti in začeti znova na drugi šoli, med novimi sošolci. Kot da zmešnjave še ni dovolj, pa sta tukaj sošolca ter najboljša prijatelja Sulzer in Carlo, ki si oba od Charlotte želita več kot le prijateljstvo. Tudi onadva sta njej všeč, a kaj, ko se ne more odločiti! Film Beautiful Girl, ki naslov nosi po skladbi nekdanjega avstralskega rock banda INXS, je lahkotna in humorna, a iskrena zgodba o najstniških letih ter tanko mejo med prijateljstvom, seksom in ljubeznijo.

Projekciji v petek, 25. 3. sledi pogovor v živo preko Skypa z režiserjem Dominikom Hartlom. Pred projekcijo grafitarska delavnica z Nez Pez!

Naj te film odpelje v ljubezenske zmešnjave!

S podporo Avstrijskega kulturnega foruma.


Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

sreda, 06. 12. 2023 / 13:00 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

sreda, 06. 12. 2023 / 19:20 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«