Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odprto še 02:49, tel: 01 239 22 17).
Abonma KUL in Animateka

Animirano mišljenje Animated Minds

70 min

Abonma kratkometražnih animiranih filmov je razdeljen na dva tematska dela. V prvem delu bomo gledali britansko animirano-dokumentarno serijo z naslovom Animirano mišljenje. Filmi odstirajo pogled na mladostnike s psihičnimi problemi ter na odkrit in razumljiv način obravnavajo mite in predsodke o njihovih psihičnih težavah. V drugem delu programa bomo predstavili mednarodni izbor kratkometražnih avtorskih animiranih filmov iz programov Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Se vidiva v petek, Robinson À vendredi, Robinson

Mitra Farahani

ponedeljek, 04. 12. 2023 / 18:45 / Dvorana

Jean-Luc Godard in Ebrahim Golestan, dva ključna predstavnika filmske zgodovine, pripadata isti generaciji, vendar se v svojih dolgih življenjih nista nikoli srečala. S pobudo za srečanje je Godardu pred nekaj leti pisala iranska filmska ustvarjalka, umetnica in producentka Mitra Farahani.

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

ponedeljek, 04. 12. 2023 / 21:00 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 05. 12. 2023 / 16:30 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.