Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odpre se čez 02:40).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Zaradi slabe vremenske napovedi je bila včerajšnja projekcija filma ČRNI KKKLANOVEC odpovedana. Film ČRNI KKKLANOVEC si lahko ogledate danes ob 21:30 na nadomestni projekciji v Kinodvoru.

Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 188 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 1000). Blagajna Kinodvora se odpre ob 15:45; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo šele od 21. ure naprej.

Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 16. avgusta 2019. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Pavarotti Pavarotti

Ron Howard

ponedeljek, 14. 10. 2019 / 16:30 / Dvorana

Presunljiv portret legendarnega tenorja in enega najbolj priljubljenih opernih pevcev vseh časov. V biografskem dokumentarcu Rona Howarda (The Beatles: Osem dni na teden) se ikonični nastopi, s katerimi se je Pavarotti zapisal v zgodovino, prepletajo z intimnimi pogovori in še nikoli videnimi posnetki.

Pritisk Push

Fredrik Gertten

ponedeljek, 14. 10. 2019 / 18:00 / Mala dvorana

Pronicljiv uvid v mehanizem globalne stanovanjske krize odgovarja na vprašanje, zakaj si kar naenkrat ne moremo več privoščiti življenja v lastnem mestu, kdo našim skupnostim krade dušo in kaj lahko storimo, da si mesto priborimo nazaj.

Alice in župan Alice et le maire

Nicolas Pariser

ponedeljek, 14. 10. 2019 / 18:45 / Dvorana

Pronicljiv, duhovit in nadvse aktualen film, ki zastavlja vprašanje: ali politiki manjka filozofije?