The Box Office is open from 17:30 till 21:30 (will open in 13:56).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente
OŠ/1, OŠ/2, OŠ/3

Nelly Rapp – Monster Agent Nelly Rapp – Monsteragent

Amanda Adolfsson / Sweden / 2020 / 92 min / Slovene subtitles, Swedish / 8+

Film ima dodatno gradivo.
SŠ, OŠ/3

Don’t Forget to Breathe Ne pozabi dihati

Martin Turk / 2019 / 98 min / Slovene / 13+

Everything changes for a 15-year old Klemen, when his older brother Peter, he is very attached to, falls in love with beautiful Sonja.

Film ima dodatno gradivo.
OŠ/2, OŠ/3

Nika Nika

Slobodan Maksimović / Slovenia / 2016 / 91 min / Slovene / 11+

OŠ/1, SŠ, OŠ/3, OŠ/2

Don't Cry Peter Ne joči, Peter

France Štiglic / Slovenia / 1964 / 92 min / Slovene / 6+

SŠ, OŠ/3

On Our Own Land Na svoji zemlji

France Štiglic / Slovenia / 1948 / 106 min / Slovene / 13+

Set in the Slovenian coastal region of Primorska during World War II, the film depicts the final years of the Liberation Struggle. After the capitulation of Italy, the region falls under German occupation. German officer Kutschera arrives at the valley of Baška grapa, determined to weed out the “bandits”. But the local population is on the side of the partisans. To the villagers the struggle is a chance to liberate themselves from foreign rule.

Film ima dodatno gradivo.