The Box Office is open from 09:00 till 20:00 (will open in 02:53).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente
OŠ/1, OŠ/2, SŠ, OŠ/3

Whale Nation Les Gardiennes de la planète

Jean-Albert Lièvre / France / 2022 / 82 min / Dubbed / 7+

A film about life in all its diversity, about man’s place on Earth and the vital need for cooperation between the species that share our planet.

SŠ, OŠ/3

Winter Flies Všechno bude

Olmo Omerzu / Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Poland / 2018 / 85 min

Road movie about boys’ friendship and their insuppressable desire to experience a real life adventure. Czech based Slovenian director Olmo Omerzu (Family Film) won Best Director at Karlovi Vari for his third feature film.

SŠ, OŠ/3

Wonderstruck Wonderstruck

Todd Haynes / USA / 2017 / 117 min / English / 13+

Todd Haynes’s film (Far From Heaven, Carol), is a mysterious drama about two children, fifty years apart, tied together by fate. Based on the novel by Brian Selznick.

SŠ, OŠ/3, OŠ/2

Wonder Wonder

Stephen Chbosky / USA / 2017 / 113 min / Slovene subtitles, English / 10+

SŠ, OŠ/3

Whiplash Whiplash

Damien Chazelle / USA / 2014 / 107 min / Slovene subtitles, English / 14+