The Box Office is open from 15:45 till 21:30 (will open in 11:20).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente
OŠ/1, OŠ/2

Even Mice Belong in Heaven Myši patří do nebe

Denisa Grimmová, Jan Bubeníček / Czech Republic, Slovakia, Poland, France / 2021 / 87 min / Dubbed / 7+

Following an unfortunate accident, a feisty little mouse and a shy young fox cub unwittingly find themselves in animal heaven. In this strange environment, they will have to put aside their natural instincts and work together to succeed on their journey through this new world. The little mouse and the young fox share many adventures and unexpected surprises and ultimately become the best of friends.

Film ima dodatno gradivo.
OŠ/1, OŠ/2, V

Early Man Early Man

Nick Park / United Kingdom, USA, France / 2018 / 89 min / Dubbed / 6+

Prehistoric footbal comedy.