The Box Office is open from 15:15 till 21:00 (open for another 03:30, phone: +386 1 239 22 17).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente

Stories From The Chestnut Woods Zgodbe iz kostanjevih gozdov

Gregor Božič / Slovenia, Italy / 2019 / 81 min / Italian, Slovene / 16+

In a forested valley between Italy and Yugoslavia in the mid-20th century, a stingy widower befriends a young woman and helps her depart in search of a new life across the ocean. A chance encounter gives rise to a dreamy fairy tale on loss, regret and the power of imagination. 

The Last Ice Hunters Zadnji ledeni lovci

Jure Breceljnik, Rožle Bregar / Slovenia / 2017 / 72 min / English, Danish / 15+

The documentary feature film explores the 4000 year old tradition of Inuit hunters in eastern Greenland, whose unique culture in an unforgiving natural environment is today threatened with extinction.