Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:45 (odprto še 06:02, tel: 01 239 22 17).

Lažna mesta Paper Towns

Jake Schreier / ZDA / 2015 / 109 min / podnapisi, angleščina / 13+

Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki.

Quentin verjame, da vsakogar v življenju čaka čudež in da je svojega doživel že pri devetih letih, ko se je v sosednjo hiši vselila Margo Roth Spiegelman. Z Margo postaneta tesna prijatelja, vendar pa se z leti vse bolj oddaljujeta. Quentin je pameten, zrel in umirjen fant, ki ima tik pred koncem srednje šole natančno zarisano svojo pot naprej, Margo pa je ena najbolj priljubljenih deklet na šoli, neulovljiva, drzna in vedno nekoliko skrivnostna. Neke noči pa Margo povabi Quentina na celonočno dogodivščino po domačem mestu in v njem spet zaseje nemir. Toda že naslednje jutro izgine in za sabo pusti le nekaj skrivnostnih namigov. Quentin se odloči, da jo bo poiskal, na poti pa se nauči razumeti pravo prijateljstvo – in pravo ljubezen.

Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Trst Trst

France Štiglic

četrtek, 02. 05. 2024 / 16:00 / Dvorana

Film, s katerim je skušala Slovenija dobiti hladno vojno.

Minuta za umor Minuta za umor

Jane Kavčič

četrtek, 02. 05. 2024 / 17:50 / Dvorana

Prvi slovenski hitchcockovski triler.

Po isti poti se ne vračaj Po isti poti se ne vračaj

Jože Babič

četrtek, 02. 05. 2024 / 19:45 / Dvorana

Kako je Slovenija graditelje Slovenije prelevila v »nevidne« ljudi.