Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:30 (za danes zaprto).
Socialne igre

Socialne igre

120 minut, 2+

 

Vsi otroci na svetu niso srečni, številni nimajo staršev, ki bi skrbeli zanje, mnogim manjka hrane in vode, imajo pa prijatelje, s katerimi si krajšajo čas. Igrali se bomo socialne igre, ki povezujejo otroke širom sveta (z Alenko Novšak).

Sezamov kotiček je del nedeljskega Zajtrka pri Kinodvoru. Medtem ko si starši privoščijo zajtrk in jutranji film, otroci uživajo v igri s Sezamovimi animatorkami. Udeležba je brezplačna, vabljeni vsi otroci, ki si želijo iger!

Aktualno

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

sobota, 04. 05. 2024 / 20:30 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.

Izzivalci Challengers

Luca Guadagnino

nedelja, 05. 05. 2024 / 11:00 / Dvorana

Težko pričakovani novi film Luce Guadagnina (Pokliči me po svojem imenu, Nemirna obala) je zabavna, seksi in kinetična pripoved o zapletenem ljubezenskem trikotniku, postavljena v tekmovalni svet profesionalnega tenisa.

Dunja in princesa iz Alepa Dounia et la princesse d'Alep

Marya Zarif, André Kadi

nedelja, 05. 05. 2024 / 11:30 / Mala dvorana

Osupljivo čustveno in vizualno popotovanje v Sirijo skozi pripoved šestletne deklice Dunje. Otroška perspektiva resni temi doda očarljivo mešanico pesmi, dišav in čarobnih moči, hkrati pa vzbuja upanje v moč solidarnosti državljanov sveta.