Danes je blagajna odprta od 00:00 do 00:00 (za danes zaprto).
Z BONOM 21 tudi v Kinodvor!

Z BONOM 21 tudi v Kinodvor!

Veseli nas, da boste BON 21 lahko koristili tudi za ogled filmske umetnosti. V Kinodvoru lahko bone unovčite od torka, 20. julija dalje.

Najnižji možni znesek koriščenja bona je 9 € (cenik)Obiskovalci, ki boste plačali z bonom, morate s seboj prinesti že izpolnjene spodnje obrazce, kar vam bo vzelo nekaj minut, in kopijo osebnega dokumenta. Na naši blagajni bodo nato samo preverili točnost podatkov.

Prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

Obrazci, ki jih natisnete in izpolnite pred prihodom (izberite ustreznega):

Bon lahko koristite za obisk kina (vstopnice in darilne bone – darilni boni so veljavni do 31.12.2021), mi pa vam toplo priporočamo, da ga izkoristite za naslednje dobrote:

Bona v Kinodvoru ne morete koristiti za:

Osebne podatke in izjave s strani uporabnikov bonov se hrani 2 leti.

Za morebitna vprašanja se obrnite na našo blagajno, 01 239 22 17.

Želimo vam prijeten filmski obisk!

Več informacij o bonih in načinih unovčitve

 

Pogosta vprašanja

1. Kateri obrazec moram izpolniti, če koristim svoj bon?
Če koristite svoj bon, morate izpolniti in prinesti s seboj obrazec Potrditev unovčitve bona in ne pozabite na kopijo osebnega dokumenta.

2. Kateri obrazec moram izpolniti, če želim bon prenesti na drugo osebo?
Izpolniti morate obrazec Izjava upravičenca o prenosu bona in narediti kopijo vašega osebnega dokumenta. Oboje prinese s seboj tisti, ki ste mu bon podarili. Preneseni bon se lahko unovči le v enkratnem znesku. Bon je prenosljiv med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena – to so stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki – zakonci, zunajzakonskimi partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroki in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši.

3. Ali lahko koristim BON 21 tudi za nakup darilnih bonov?
Lahko, vendar boste darilni bon lahko koristili le sami. Darilni boni kupljeni z BONom 21 so namreč lahko le poimenski. Veljavnost darilnih bonov kupljenih z BONom 21 je do 31.12.2021. 

4. Kaj lahko dobim za minimalni znesek 9 €?
Dobite lahko 2 vstopnici za program Kinobalon ali 2 vstopnici za redni program s popustom za dijake, študente, upokojence in brezposelne. Cena vstopnice brez popustov za redni program je 5,30 €.

5. Kaj naj storim, če želim npr. z bonom kupiti samo eno vstopnico?
Poleg vstopnice recimo lahko kupite še darilni bon za eno vstopnico, ki ga lahko koristite 1 leto od datuma nakupa.

četrtek, 22. 07. 2021

Z BONOM 21 tudi na Film pod zvezdami

BON 21 lahko uporabite tudi za ogled filmskih predstav na grajskem dvorišču. Minimalni znesek unovčenja znaša 20,00 EUR. Bone je mogoče uporabiti le na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu.

Kino bonton za varen obisk kina

Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate sledeča navodila in tako poskrbite za zdravje vas samih, vaših bližnjih in tudi nas.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.