Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:30 (odprto še 05:53, tel: 01 239 22 17).
Več kot nakup: podpri svoj najljubši kino in preveri ponudbo Kinodvorove Knjigarnice!

Več kot nakup: podpri svoj najljubši kino in preveri ponudbo Kinodvorove Knjigarnice!

V naši filmski knjigarni najdete tako strokovno literaturo kot leposlovje, tako ali drugače povezano s filmom, pa tudi aktualno filmsko periodiko in več kot tisoč filmskih naslovov na DVD-jih. Modni navdušenci lahko preverite naše majice, nadobudni pisci pa zbirko filmskih zvezkov. Poglejte si seznam izdelkov tukaj https://www.kinodvor.org/seznamizdelkov/, za nasvet in nakup pa smo vam na voljo na info@kinodvor.org ali 030 464 241.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.