Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:30 (odprto še 6 ur, tel: 01 239 22 17).

Odpoved projekcije Filma pod zvezdami

V primeru dežja ali slabe vremenske napovedi projekcija odpade. Zaradi prenove dvorane Kinodvora nadomestnih projekcij v letošnjem letu ni. V primeru odpovedi predpremiere ali posebne projekcije si lahko odpovedani film ogledate na eni od treh dodatnih projekcij v Kinodvoru med 1. in 5. avgustom.

 

Vstopnice odpadle ali prekinjene projekcije lahko zamenjate za:

  • vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami: pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače;
  • vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 13. avgusta 2018. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.Vstopnice, kupljene prek spletne prodaje, je mogoče za kupnino zamenjati pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu ter spodnji postaji tirne vzpenjače.

Vstopnice odpadle ali prekinjene predpremiere ali posebne projekcije lahko zamenjate za:

  • vstopnice za katerokoli od treh dodatnih projekcij filma v Kinodvoru. Urnik dodatnih projekcij bo objavljen na spletni strani http://www.kinodvor.org/spored/ dan po predvideni projekciji na Ljubljanskem gradu. Od tega dne bodo pri blagajni Kinodvora za nakup ali menjavo na voljo tudi vstopnice za dodatne projekcije. Opozorilo: Število vstopnic je omejeno in bodo na voljo le do zapolnitve kapacitet;
  • vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 13. avgusta 2018. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.Vstopnice, kupljene prek spletne prodaje, je mogoče za kupnino zamenjati pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu ter spodnji postaji tirne vzpenjače.

 

Informacija o odpovedi predstave bo objavljena na spletnih straneh www.ljubljanskigrad.si in www.kinodvor.org do 19. ure.

Film pod zvezdami 2018: Štiri predpremiere in posebna projekcija

Na letošnjem Filmu pod zvezdami bo poleg izbora najodmevnejših filmov preteklega leta prvo javno projekcijo na slovenskih platnih doživelo pet težko pričakovanih filmov. Vstopnice že v predprodaji!

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Grace Jones Grace Jones: Bloodlight and Bami

Sophie Fiennes

ponedeljek, 25. 06. 2018 / 16:15 / Dvorana

Po filmskih izletih s Slavojem Žižkom (Perverznežev filmski vodnik, Perverznežev vodnik po ideologiji) nas Sophie Fiennes odpelje na ekscentrično popotovanje s še eno popkulturno ikono.

Glasba je časovna umetnost 3, LP film Laibach Glasba je časovna umetnost 3, LP film Laibach

Igor Zupe

ponedeljek, 25. 06. 2018 / 18:30 / Mala dvorana

Film o prvem uradno izdanem domačem albumu skupine Laibach iz leta 1985. Čeprav je bilo ime skupine v Ljubljani takrat politično prepovedano, je plošča vseeno izšla – brez imena in naslova. Črni križ na ovitku je bil dovolj.

Jupitrova luna Jupiter holdja

Kornél Mundruczó

ponedeljek, 25. 06. 2018 / 18:45 / Dvorana

Nadrealistični, distopični znanstvenofantastični triler, postavljen nekam vzdolž meja trdnjave Evrope, je senzacionalna, akcije polna, vizualno osupljiva politična alegorija, v kateri se čudeži prodajajo za drobiž.