Danes je blagajna odprta od 15:30 do 20:30 (za danes zaprto).

Cenik zakupa projekcij

Zakup projekcije

V Kinodvoru lahko za vas pripravimo izredno projekcijo v želenem časovnem terminu s filmom iz rednega programa Kinodvora ali s filmom po vaši izbiri.

1 projekcija          850 €

Opombe:

Navedene cene ne vsebujejo DDV.  Kinodvor si pridržuje pravico do zavrnitve predlaganega filma, če oceni, da vsebina ali kakovost nista v skladu s programskimi smernicami Kinodvora. Morebitne dodatne stroške (dogovor z distributerjem) za izvedbo projekcije s filmom po izbiri naročnika, nosi naročnik.

 


 

Najem Dvorane za testne projekcije

Dvorano je mogoče najeti tudi za testno projekcijo, ki je namenjena izključno pregledu tehnične ustreznosti posnetega materiala.

     do 60 min       50 €

od 60 min do 130 min       90 €

nad 130 min        120 €

 

Najem Dvorane za ogledne projekcije

Dvorano je mogoče najeti tudi za ogledne projekcije, ki jih organizirajo slovenski distributerji z namenom ogleda novih filmov in oceni njihovega potenciala za vključitev v program slovenskih kinematografov.

1 ogledna projekcija          850 €

 

Opombe:

Navedene cene ne vsebujejo DDV. Ure se obračunajo tudi v času priprav na projekcijo. V ceno najema je poleg uporabe samega prostora in tehnične opreme za izvedbo projekcije vključen samo tehnik, ki pomaga pri izvedbi.

Razpoložljivost terminov je potrebno uskladiti s programom vsaj 1 mesec pred projekcijo. Testnih in oglednih projekcij v času rednega programa, festivalov in drugih posebnih dogodkov Kinodvora ni mogoče izvesti.