Danes je blagajna odprta od 17:00 do 21:30 (odprto še 3 ure, tel: 01 239 22 17).
v Kinobalonu od 1. aprila 2018

Peter Zajec Peter Rabbit

Will Gluck / Velika Britanija, ZDA, Avstralija / 2018 / 95 min / sinhronizirano / 6+

Hudomušni zajci Beatrix Potter na velikem platnu.

režija Will Gluck, scenarij Rob Lieber, Will Gluck, po knjigah Beatrix Potter, igrajo Rose Byrne, Domhnall Gleeson, Sam Neill, producenta Will Gluck, Zareh Nalbandian, distribucija Continental film

IMDb Uradna stran

zgodba
Na idiličnem angleškem podeželju stojita dve hiši. V eni živi slikarka Betka skupaj z navihanim Petrom Zajcem in njegovo družino. V drugi hiši, ki je obdana s čudovitim zelenjavnim vrtom, živijo Gregorjevi. Po odhodu starega gospoda Gregorja, ki sosednjih zajcev ni maral na svojem vrtu, se v hišo naravnost iz Londona preseli njegov nečak, mladi Tomaž Gregor. Mladenič je podedoval odpor do živali, a se bo moral z zajci slej ko prej soočiti, saj z njimi tekmuje za Betkino pozornost …

Film po knjižnih predlogah angleške pisateljice, ilustratorke in okoljevarstvenice Beatrix Potter.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša tudi številne druge ugodnosti.

Aktualno

Jupitrova luna Jupiter holdja

Kornél Mundruczó

četrtek, 21. 06. 2018 / 18:45 / Dvorana

Nadrealistični, distopični znanstvenofantastični triler, postavljen nekam vzdolž meja trdnjave Evrope, je senzacionalna, akcije polna, vizualno osupljiva politična alegorija, v kateri se čudeži prodajajo za drobiž.

Glasba je časovna umetnost 3, LP film Laibach Glasba je časovna umetnost 3, LP film Laibach

Igor Zupe

četrtek, 21. 06. 2018 / 19:30 / Mala dvorana

Film o prvem uradno izdanem domačem albumu skupine Laibach iz leta 1985. Čeprav je bilo ime skupine v Ljubljani takrat politično prepovedano, je plošča vseeno izšla – brez imena in naslova. Črni križ na ovitku je bil dovolj.