Danes je blagajna odprta od 15:15 do 20:45 (odpre se čez 12:52).
27. januarja 2IFFR 2017 @ Kinodvor017
IFFR 2017 @ Kinodvor
Povratna karta na Mednarodni filmski festival Rotterdam v Kinodvoru

V petek, 27. januarja se bo Kinodvor ponovno prelevil v festivalsko prizorišče Mednarodnega filmskega festivala Rotterdam.

Izbrali smo dva filma z letošnjega programa, ki si ju boste v okviru IFFR Live lahko ogledali hkrati z občinstvom v RotterdamuProjekcijama bo sledil živ prenos pogovora z ustvarjalci, svoja vprašanja pa jim boste lahko zastavljali preko Twitterja. Filma bosta predvajana s slovenskimi podnapisi, pogovora bosta potekala v angleščini.

ob 19:00
Mister univerzuma Mister Universo
Tizza Covi, Rainer Frimmel, Avstrija/Italija, 2016, 90 minut

ob 22:30
Mamaščevalka Prevenge
Alice Lowe, Velika Britanija, 2016, 88 minut

Povratna karta na Mednarodni filmski festival Rotterdam v Kinodvoru:
8 € (6 € za člane Kluba Kinodvor, starejše od 60 let, dijake in študente).
Vstopnice za IFFR 2017 @ Kinodvor lahko v predprodaji kupite od 17. januarja dalje!

IFFR LiveIFFR Live je edinstven dogodek, ki gledalcem širom Evrope ponuja priložnost, da se udeležijo pomembnega mednarodnega filmskega festivala s sedeža svojega najljubšega kinematografa.

IFFR Live se bo odvil v več kot štiridesetih kinematografih po svetu. V Sloveniji se poleg Kinodvora dogodku pridružujejo tudi drugi kinematografi Art kino mreže. V Mestnem kinu Ptuj in Metropolu Celje si boste lahko istočasno ogledali oba filma, v Mestnem kinu Domžale, izolskem Art kinu Odeon in Mestnem kinu Ptuj pa si boste poleg filma Mister univerzuma v petek, 27. januarja, v soboto, 28. januarja, lahko ogledali še film Home (Fien Troch, Belgija, 2016).

Pri nastanku IFFR Live so sodelovali: Be For Films, SF Studios, Jour2Fête, Doc & Film, Indie Sales, Western Edge Pictures, Filmin, Festival Scope in 46. Rotterdamski mednarodni filmski festival.