Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:00 (odpre se čez 9 ur).
Mediji so Kinodvorov pomemben partner, zato redno obveščanje o našem programu poteka v obliki tedenskih e-novic. O novostih v Kinodvoru preko celega leta obveščamo tudi v sporočilih za javnost.

Aktualno

Kurja polt: Konferenca kultnega filma

petek, 20. 04. 2018 / 14:00 / Dvorana, Kavarna

Konferenca v okviru festivala Kurja polt 2018 je odprta za javnost in namenjena vsem ljubiteljem filma, še zlasti žanrskega in kultnega, filmskim ustvarjalcem, kritikom in publicistom, študentom humanistike, družboslovja in filmskega ustvarjanja ter filmskemu gledalcu kot takemu. Za premore in okrepčilo bo poskrbljeno. Vstop prost! Predavanja potekajo v angleškem jeziku.

Premiera

Filmske zvezde ne umirajo v Liverpoolu Film Stars Don't Die in Liverpool

Paul McGuigan

torek, 17. 04. 2018 / 20:30 / Dvorana

Jamie Bell (Billy Elliot) in Annette Bening v resnični ljubezenski zgodbi med mladim britanskim igralcem in ugašajočo hollywoodsko zvezdo.

Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin

torek, 17. 04. 2018 / 18:00 / Mala dvorana

Dokumentarni film o nastajanju gledališke predstave Boris, Milena, Radko pripoveduje univerzalno zgodbo o odnosu med resničnim in izmišljenim, zgodbo o odnosu med osebnim in javnim dojemanjem umetnosti.

Kontakt

Aliki Kalagasidu, vodja odnosov z javnostmi
T: 01 239 22 14
M: 030 315 702
E: press@kinodvor.org

Press izkaznica

Če program Kinodvora redno pokrivate, vas vabimo k pridobitvi press izkaznice . Izpolnjeno prijavnico (prijavnica, MS Word) nam pošljite po pošti. O odobritvi in načinu prevzema vas bomo obvestili po elektronski pošti.

S press izkaznico in osebnim dokumentom lahko novinarji pri blagajni Kinodvora dvignejo eno brezplačno vstopnico za vse naše redne predstave. Izkaznica ne velja za festivale in posebne projekte kot so npr. Film pod zvezdami, Noč grozljivk in Kinosloga. Retrosex.

Dostop do gradiv
Besedila in fotografije iz filmov z našega rednega sporeda in tistih, ki prihajajo, ter fotografije z dogodkov v primerni resoluciji za tisk so zbrane na našem FTPju. Potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite pri vodji odnosov z javnostmi.
Celostna grafična podoba

Vsi Kinodvorovi logotipi so na voljo v formatih .jpg, .png, ter v krivuljah v formatih .ai, .pdf in .eps. Pred uporabo Kinodvorovih logotipov si oglejte priročnik celostne grafične podobe Kinodvora.
Logotipi Kinodvor (rar, 19,2 MB)
Logotipi Kinobalon (zip, 23,7 MB)
Priročnik CGP (pdf, 730 KB)

Vsi prispevki

Sporočila za medije

torek, 03. 04. 2018

3. filmski festival Kinotrip: Mladi ponovno zavzeli Kinodvor

V soboto, 31. marca 2018, se je zaključil 3. mednarodni filmski festival Kinotrip, ki je v kino pripeljal pisano mladinsko občinstvo. V štirih festivalskih dneh je letos z raznovrstnimi filmi potovalo več kot 1600 gledalcev.

četrtek, 22. 03. 2018

Kinodvor v Centru Zalog

Od 8. aprila do 6. maja gostujemo v dvorani novega sodobnega Centra Zalog! V popoldanskih urah bo skrbno izbran Kinobalonov program razveseljeval družine in otroke, medtem ko bodo v večernih urah gledalci izbirali med najbolj aktualnimi filmi raznolikega in kakovostnega programa mestnega kina.

četrtek, 15. 03. 2018

Prihaja 3. filmski festival Kinotrip!

Od danes je znan program 3. mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade, ki se bo v Kinodvoru odvil med 28. in 31. marcem. Festival bo znova prinesel nabor filmskih poslastic za najrazličnejše filmske okuse, vse po izboru mlade festivalske ekipe.