Nakup in rezervacije
Kinodvorova blagajna se odpre vsak dan eno uro pred začetkom prve predstave in zapre ob začetku zadnje predstave.

Vstopnice lahko rezervirate prek e-pošte na blagajna@kinodvor.org, med delovnim časom blagajne pa lahko vstopnice rezervirate tudi na telefonski številki 01 239-22-17. Rezervirane vstopnice je treba pri blagajni prevzeti najmanj pol ure pred začetkom predstave; če jih do takrat ne prevzamete, gredo rezervirane vstopnice v redno prodajo. Rezervacij za premiere filmov in posebne dogodke ter festivale ni, razen za člane Kluba Kinodvor (festivali izvzeti).

Vstopnice lahko plačate z gotovino, plačilnimi karticami (Karanta, MasterCard, Visa, BA kartica, Maestro) ali darilnimi boni.

Po začetku predstave vstopnic za to predstavo ni več mogoče kupiti. Na rednih projekcijah Vam v primeru zamujanja ne moremo zagotoviti, da boste lahko sedeli na izbranem sedežu.

Vnos hrane in pijače v dvorano ni dovoljen. Prosimo Vas, da med projekcijo izklopite prenosne telefone in druge zvočne elektronske naprave ter vsem v dvorani omogočite kakovosten ogled programa.

Prostori so dostopni za invalide (nosilnost dvigala je max. 280 kg) in prilagojeni njihovim potrebam (stranišče, Dvorana); razen Male dvorane, kjer bomo dostop uredili kmalu.

Spored
Cene in popusti

Hišni red