Nakup in rezervacije
Kinodvorova blagajna se odpre vsak dan eno uro pred začetkom prve predstave in zapre ob začetku zadnje predstave.

Vstopnice lahko rezervirate prek e-pošte na blagajna@kinodvor.org, med delovnim časom blagajne pa lahko vstopnice rezervirate tudi na telefonski številki 01 239-22-17. Rezervirane vstopnice je treba pri blagajni prevzeti najmanj pol ure pred začetkom predstave. Rezervacij za premiere filmov in posebne dogodke ter festivale ne sprejmamo, razen za člane Kluba Kinodvor (festivali izvzeti).

Vstopnice lahko plačate z gotovino, plačilnimi karticami (Karanta, MasterCard, Visa, BA kartica, Maestro) ali darilnimi boni.

Po začetku predstave vstopnic za to predstavo ni več mogoče kupiti. Na rednih projekcijah Vam v primeru zamujanja ne moremo zagotoviti, da boste lahko sedeli na izbranem sedežu.

Vnos hrane in pijače v dvorano ni dovoljen. Prosimo Vas, da med projekcijo izklopite prenosne telefone in druge zvočne elektronske naprave ter vsem v dvorani omogočite kakovosten ogled programa.

Prostori so dostopni za invalide (nosilnost dvigala je max. 150 kg) in prilagojeni njihovim potrebam (stranišče, Dvorana); razen Male dvorane, kjer bomo dostop uredili kmalu.

Spored

Cene in popusti