Spored
Dnevni spored
Iskanje po dnevu Tedenski spored Mesečni spored
Četrtek, 1. september
17:00 Dvorana
Woody Allen, ZDA, 2016, DCP, 96 min

Najnovejša komedija Woodyja Allena je posvetilo zlati dobi Hollywooda ter romantična pripoved o sanjah, ki nikoli ne umrejo ... Film, v katerem režiser prvič sodeluje s slovitim direktorjem fotografije Vittoriom Storarom (Apokalipsa zdajZadnji kitajski cesar), je odprl letošnji festival v Cannesu.

Več...
19:00 Dvorana
Pedro Almodóvar, Španija, 2016, DCP, 99 min

Presunljiva melodrama mojstra upodabljanja ženskih likov je zgodba o usodi, krivdi in skrivnostnem vzgibu, ki nas prisili, da zapustimo svoje najbližje. Dvajseti film Pedra Almodóvarja je bil premierno prikazan na letošnjem festivalu v Cannesu.


Več...
20:00 Mala dvorana

Zadnji teden vsak dan!

Amy J. Berg, ZDA, 2015, DCP, 107 min

Ganljiv, poglobljen portret "prve dame rock'n'rolla", glasbene ikone, ki je na odru izpela lastno bolečino in s svojo nekonvencionalno držo tlakovala pot sodobnim glasbenim upornicam.

Več...
21:00 Dvorana

Premiera!

Tobias Lindholm, Danska, 2015, DCP, 115 min

Danski režiser in scenarist Tobias Lindholm (Ugrabitev, Lov) se z izjemnim občutkom za naturalističen prikaz ekstremnih situacij in ustvarjanje tesnobne napetosti tokrat loti vojne drame. Vojna je film o moralnem spopadu načel in pravil, pa tudi o usodnih posledicah odločanja v okoliščinah, kjer nobena odločitev ni enoznačno pravilna ali napačna. Letošnji nominiranec za oskarja za najboljši tujejezični film. 

Več...