Spored
Dnevni spored
Iskanje po dnevu Tedenski spored Mesečni spored
Ponedeljek, 29. avgust
11:00 Dvorana
Anna van der Heide, Nizozemska, 2016, DCP, 82 min, 6+, v nizozemščini s slovenskimi podnapisi in pripovedovanje v slovenščini (izbrane projekcije)

s podnapisi

Film avtorice Navihanega Brama pokaže, kakšen je najboljši učitelj na svetu, in spominja, da je treba otrokom prisluhniti.

Več...
17:00 Dvorana
Woody Allen, ZDA, 2016, DCP, 96 min

Najnovejša komedija Woodyja Allena je posvetilo zlati dobi Hollywooda ter romantična pripoved o sanjah, ki nikoli ne umrejo ... Film, v katerem režiser prvič sodeluje s slovitim direktorjem fotografije Vittoriom Storarom (Apokalipsa zdajZadnji kitajski cesar), je odprl letošnji festival v Cannesu.

Več...
19:00 Dvorana
Małgorzata Szumowska, Poljska, 2015, DCP, 92 min

Poljska režiserka v tragikomični psihološki drami preplete usode treh posameznikov – mrliškega oglednika, njegove bulimične hčerke in njene terapevtke – ter tri raznolike poglede na vprašanja telesa in duha. Srebrni medved za najboljšo režijo na lanskem Berlinalu.

Več...
20:00 Mala dvorana
Amy J. Berg, ZDA, 2015, DCP, 107 min

Ganljiv, poglobljen portret "prve dame rock'n'rolla", glasbene ikone, ki je na odru izpela lastno bolečino in s svojo nekonvencionalno držo tlakovala pot sodobnim glasbenim upornicam.

Več...
21:00 Dvorana

Zadnji teden vsak dan!

James Schamus, ZDA, 2016, DCP, 110 min

Ganljiva in napeta drama Ogorčenje je režijski prvenec enega najpomembnejših neodvisnih producentov sodobne ameriške kinematografije Jamesa Schamusa (Gora Brokeback, Sreča), posnet po istoimenskem romanu slovitega ameriškega pisatelja Philipa Rotha.

Več...