Spored
Dnevni spored
Iskanje po dnevu Tedenski spored Mesečni spored
Nedelja, 29. maj
11:00 Mala dvorana

120 minut, delavnice so primerne za predšolske in osnovnošolske otroke

Več...
11:00 Dvorana
Emmanuelle Bercot, Francija, 2015, DCP, 120 min

Režiserka Emmanuelle Bercot je po Bettie gre ponovno združila moči s Catherine Deneuve in posnela ganljivo dramo, ki zagovarja misel, da družba nima pravice obupati nad nobenim izmed svojih mladostnikov – zlasti ne nad tistimi najbolj nasilnimi in "brezupnimi". Otvoritveni film lanskega Cannesa.

Več...
15:00 Dvorana
Olivier Ringer, Belgija, 2015, DCP, 83 min, 7+, v francoščini s slovenskimi podnapisi

Napeta dogodivščina pogumnih prijateljic in njune račke, ki jo morata za vsako ceno rešiti pred kruto usodo in ji pomagati pri prilagajanju na življenje z novo račjo družino.

Več...
16:45 Dvorana

Zadnji teden!

Jacques Audiard , Francija, 2015, DCP, 114 min

S cansko zlato palmo nagrajeni film Jacquesa Audiarda (Prerok, Rja in kost) je doživeta freska begunske izkušnje in nekonvencionalna družinska drama o treh priseljencih, ki v Franciji iščejo priložnost za nov začetek.

Več...
19:00 Dvorana
Andrej Končalovski, Rusija, 2014, DCP, 101 min

Skozi oči resničnega podeželskega poštarja se odvije zgodba o pozabljeni skupnosti in izginjajočem načinu življenja v ruralnih zakotjih ruskega severa. Presunljiva, umirjena in nežno humorna mešanica dokumentarca in fikcije je veteranskemu režiserju Andreju Končalovskemu prinesla beneškega leva za najboljšo režijo.

Več...
21:00 Dvorana
Werner Herzog, ZDA, 2015, DCP, 128 min

Hrepenenja in puščavskega vetra polni ep Wernerja Herzoga pripoveduje resnično zgodbo o britanski pustolovki in raziskovalki Gertrude Bell, eni najdrznejših in najvplivnejših žensk svojega časa, ki je znana tudi kot ženska različica Lawrencea Arabskega.

Več...