Spored
Dnevni spored
Iskanje po dnevu Tedenski spored Mesečni spored
Nedelja, 22. januar
11:00 Mala dvorana

120 minut, delavnice so primerne za predšolske in osnovnošolske otroke

Več...
11:00 Dvorana

Zajtrk pri Kinodvoru / Zadnji teden vsak dan!

Cristian Mungiu , Romunija / Francija / Belgija, 2016, 128 min

Prvak romunskega novega vala Cristian Mungiu se v trpki, realistični moralni drami o vrednotah, vzgoji, kompromisih in korupciji loti težavnega vprašanja, ali cilji upravičujejo sredstva, ko je posredi dobrobit naših otrok. Nagrada za najboljšo režijo na letošnjem festivalu v Cannesu.

Več...
15:00 Dvorana

Kinobalon / Bobri:

Igor Šterk, Slovenija, 2016, DCP, 83 min, 9+, v slovenščini

Topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam izvirno postavlja vprašanje, kaj se zgodi, ko v današnjem svetu odpove tehnologija. 

Več...
17:00 Dvorana
Michaël Dudok de Wit, Francija / Belgija / Japonska, 2016, DCP, 80 min

Predfilm: Nočna ptica.

Presunljiva, poetična animirana alegorija o večnem kroženju življenja, človekovi povezanosti z naravo ter globokih vezeh družine in ljubezni v de Witovem edinstvenem minimalističnem slogu in produkciji slovitega japonskega studia Ghibli.

Več...
19:00 Dvorana
Pablo Larraín, Čile, 2015, DCP, 97 min

Z veliko nagrado berlinske žirije ovenčani film čilskega režiserja Pabla Larraína (Ne!) je neusmiljena in provokativna obsodba zločinske dvoličnosti katoliške Cerkve s primesmi izvirno enigmatičnega psihološkega trilerja.

Več...
20:00 Mala dvorana

Zadnji teden vsak dan!

Werner Herzog, ZDA, 2016, DCP, 98 min

Opremljen z značilno radovednostjo in živahno domišljijo se Werner Herzog odpravi na potovanje, ki razkrije, kako je internet preoblikoval skoraj vse vidike naših življenj.

Več...
21:00 Dvorana
Jim Jarmusch, Francija / Nemčija / ZDA, 2016, DCP, 118 min

Jim Jarmusch je ustvaril tiho filmsko pesem o iskanju lepote v najbolj neznatnih trenutkih vsakdanjega življenja ter z njo očaral kritike in občinstvo na zadnjem festivalu v Cannesu.

Več...