Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 5 ur, tel: 01 239 22 17).
S šolo v kino? Jaaaaa!

S šolo v kino? Jaaaaa!

Kdo pravi, da so učenci pri pogovorih zadržani? Na šolskih projekcijah v Kinodvoru že ne!

Takole živahno je bilo na ogledih filma Košarkar naj bo v Kinodvoru v septembru in oktobru. Filmu so sledili pogovori s filmskimi ustvarjalci. Hvala vam, da ste bili z nami: režiser Boris Petkovič, igralka Gaja Filač (Metka), igralka Ana Marija Mitič (mama) in nedvomno v glavni vlogi tudi na šolskih pogovorih – igralec Klemen Kostrevc (Ranta).

Vprašanj, ki so jih zastavljali mladi gledalci, zlepa ni zmanjkalo, radovednosti in smeha tudi ne. In za konec še darilo – šolski urnik Košarkar naj bo in avtogrami gostov (še dobro, da imajo “košarkarji” močne roke in lahko podpisujejo še in še).

Ste si tudi vi ogledali film v Kinodvoru? Veseli bomo odzivov.

 

Fotografije

Košarkar naj bo Košarkar naj bo

Boris Petkovič

Junaki knjižne uspešnice Primoža Suhodolčana Košarkar naj bo!, s katero so zrasle in še rastejo generacije otrok in mladih, so zaživeli tudi v filmu. 

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

Aktualno

Odiseja L'odyssée

Jérôme Salle

sreda, 23. 05. 2018 / 15:00 / Dvorana

Epska oda znanstveni radovednosti in filmski dokumentaristiki prekrižari oceane in polovico stoletja v življenju slovitega raziskovalca in filmarja podvodnih svetov, Jacquesa Cousteauja.

LBJ LBJ

Rob Reiner

sreda, 23. 05. 2018 / 18:15 / Dvorana

Woody Harrelson v svoji večplastni upodobitvi kontroverznega ameriškega predsednika Lyndona Johnsona razkrije tako njegove izjemne pogajalske spretnosti kot osebne negotovosti. Film Roba Reinerja osvetljuje politikovo kariero v zgodnjih šestdesetih ter njegove pogosto spregledane dosežke, predvsem zgodovinski zakon o državljanskih pravicah.

Družinska zadeva Mia oikogeneiaki ypothesi

Angeliki Aristomenopoulou

sreda, 23. 05. 2018 / 19:30 / Mala dvorana

Intimen portret grške glasbene družine, ki jo povezuje ljubezen do glasbe.