Novice na vstopni strani
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v torek, 5.8, ob 21:30 odpovedana. Film Jimmyjev dom lahko ogledate v sredo, 6.8.2014 ob 19:00 ali 21:30 v Kinodvoru. Vstopnice za nadomestni projekciji v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet dvorane, prednost pa imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v ponedeljek, 4.8, ob 21:30 odpovedana. Film Nebraska lahko ogledate v torek, 5.8.2014 ob 21:30 v Kinodvoru. Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane, prednost pa imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film.
Poglejte, kaj vse smo za vas pripravili v avgustu!
Danes sta v Kinodvoru 2 nadomestni projekciji filma Fantovska leta, ki je bil včeraj odpovedan. Prva projekcija je ob 19.  druga pa izjemoma ob 22. uri (zaradi dolžine filma). Prednost pri vstopnicah nadomestne projekcije v Kinodvoru imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film. Priporočamo, da vstopnico zamenjate čim prej po odprtju blagajne - danes se odpre ob 18. uri. Film bo ekskluzivno na sporedu v Kinodvoru od 4. do 10. septembra.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v sredo, 30.7., ob 21:30 odpovedana. Film Fantovska leta si lahko ogledate v četrtek, 31.7. ob 19:00 ali 22:00 v Kinodvoru. Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane, prednost pa imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film. 
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v ponedeljek, 28.7., ob 21:30 odpovedana. Film Vse je izgubljeno si lahko ogledate v torek, 29.7. ob 21:30 v Kinodvoru.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v soboto 26.7., ob 21:30 odpovedana. Film Grand Budapest hotel  si lahko ogledate danes (nedelja, 27.7.) ob 21:30 v Kinodvoru.
Današnja otvoritvena projekcija Filma pod zvezdami, Razredni sovražnik s predfilmom Boles, ki bo na sporedu ob 21:30 na Ljubljanskem gradu, je RAZPRODANA!
Razredni sovražnik, uspešnica režiserja Roka Bička, se je prebila med tri finaliste za filmsko nagrado Evropskega parlamenta LUX 2014. Ob laskavem dosežku prisrčno čestitamo vsem ustvarjalcem.

Film bo v četrtek, 24. 7., s še dodatno lovoriko otvoril letošnji Film pod zvezdami!  Vstopnice za posebno projekcijo v čarobnem ambientu Ljubljanskega gradu so že v prodaji.
Astronomija: Zvezda je sijoče (plinasto) nebesno telo z veliko maso, v centru katere potekajo jedrske reakcije.
Film pod zvezdami: Zvezde ste sijoči (pražnje oblečeni) obiskovalci Filma pod zvezdami različnih mas, v centru katerih potekajo reakcije na filme.

Oblecite se pražnje, da boste sijali na rdeči preprogi otvoritve Filma pod zvezdami in se rokovali s Pločnikom pod zvezdami. Veselimo se, da ste z nami! Ne pozabite, v četrtek, 24. julija ob 21:30!