Novice na vstopni strani
Po projekciji filma Razredni sovražnik smo se pogovarjali z Rokom Bičkom, Vorancem Bohom in Dorotejo Nadrah. Pogovor, ki ga je vodila Helena Koder, si lahko ogledate tukaj.
Prelistajte v novem mesečniku, kaj vse smo vam pripravili v predzadnjem mesecu leta!
Samo še do torka, 11. novembra, bodo na sporedu filmi Hotel, Grad v Italiji, Bettie gre, Drevo in Ženska, ki si je otrla solze . Vabljeni k ogledu!
Novi film Davida Fincherja Ni je več, posnet po istoimenski literarni uspešnici, je na sporedu samo še ta četrtek in petek. Vabljeni k ogledu, vstopnice so že v prodaji!
Bettie gre, zabaven film ceste, v katerem ikona francoskega filma Catherine Deneuve blesti v vlogi, napisani posebej zanjo,  je še vedno na sporedu na izbranih projekcijah.  Vabljeni!
Od srede, 29. oktobra, je v prodaji tudi omejeno število posameznih vstopnic za Noč grozljivk 7,  paketi vstopnic pa so seveda še vedno na voljo - pohitite z nakupom!
Vsa mesta na delavnicah med jesenskimi počitnicami od 27. do 29. oktobra so že zasedena, je pa še prostor na Kinobalonovih počitniških projekcijah iste dni ob 9:30. Vabljeni na projekcije in pa k vpisu v Klub Kinobalon, saj imajo člani Kluba prednostno udeležbo na Kinobalonovih počitniških delavnicah.
Po projekciji filma Grand Budapest hotel se je Helena Koder pogovarjala z gostom Bogdanom Lipovškom. Pogovor si lahko ogledate tukaj.
Od danes, torka 21. oktobra dalje, si lahko pri blagajni Kinodvora že zagotovite svoj paket 6 delikates krvavega žanra za naš sedmi halloween horror maraton! Vabljeni - blagajna se odpre uro pred pričetkom prve predstave.
Tudi letos bo tradicionalno 31. oktobra od 19. ure dalje v Kinodvoru potekal halloween horror maraton, na katerem bo moč videti 6 delikates krvavega žanra prvič na velikem platnu v Sloveniji! Predprodaja paketov se prične v torek, 21. oktobra, ko razkrijemo tudi letošnji program ...