Novice na vstopni strani
V ponedeljek, 10. julija ob 17. uri  je na enkratni projekciji na ogled romantična hip-hop komedija Borisa Petkovića Utrip ljubezni, ki bo opremljena z angleškimi podnapisi. Če imate na obisku prijatelje iz tujine, je ponedeljkova projekcija odlična priložnost, da jih seznanite z mestnim kinom. Vstopnice so že v prodaji - vabljeni!
Film pod zvezdami, letni kino na Grajskem dvorišču, ki ga že vrsto let pripravljamo v sodelovanju z Ljubljanskim gradom, odpiramo to sredo, 5. julija ob 21.30 s projekcijo filma Rdeča želva. Kot predfilm bomo prikazali Nočno ptico Špele Čadež, ki nas bo na odprtju počastila s svojo prisotnostjo. Vstopnice za odprtje so še na voljo - vabljeni!
23.06.2017 Julij v Kinodvoru
V Kinodvoru in na izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, knjižnicah, muzejih, galerijah ...) že lahko prebirate naš julijski mesečnik, ki prinaša informacije o poletnih filmih in premierah ter počitniškem programu Kinobalona.
Projekcija filma Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer - Pljuni istini u oči, ki bo na sporedu danes, 23. 6. ob 21:30 je že razprodana. Čim prej si zagotovite vstopnice za prihajajoče projekcije filma.
Dokumentarec Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer - Pljuni istini u oči, s katerim smo včeraj odprli letošnje Kinodvorišče, si lahko še v petek, 23. junija ob 21.30 ogledate na Kinodvorišču v prisotnosti posebnih gostov. Pred filmom bosta spregovorili režiserka Varja Močnik in scenaristka Barbara Kelbl, projekciji pa bo sledil pogovor o rodovitnosti časa, v katerem bodo hruško razmisleka otresali propagaj in kvasitelj Marko Brecelj, nadssmrtni tajnik KUDa France Prešeren Želko Pelicon, kustos samouk Vasja Cenčič, slikar in pisatelj Arjan Pregl ter ustvarjalka Nika Autor! Vstopnice so že v prodaji.
Objavili smo program letošnjega Filma pod zvezdami, letnega kina, ki ga že vrsto let pripravljamo v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom. Od danes dalje lahko tudi pri blagajni Kinodvora v predprodaji kupite vstopnice za vse projekcije letnega kina na Grajskem dvorišču - vabljeni!
V ponedeljek, 12. junija ob 17.15, si lahko v Kinodvoru še zadnjič ogledate film Ameriška ljubica. Tokrat filmu sledi pogovor z režiserko Katarino Rešek - Kuklo Kesherović in sociologom ter profesorjem dr. Rastkom Močnikom.
V Kinodvoru se v četrtek, 15. junija s projekcijo filma Jaz, črnec. Nadgrajeno. prične letošnji Festival migranstkega filma. Brezplačne vstopnice za projekcije FMF v Kinodvoru so pri naši blagajni na voljo za prevzem od ponedeljka, 12. junija dalje.
V torek, 20. junija ob 21.30 s premiero novega slovenskega dokumentarca v režiji Varje Močnik Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer - Pljuni istini u oči odpiramo letošnje Kinodvorišče. Vstopnice za odprtje bodo pri naši blagajni v prodaji od ponedeljka, 12. junija dalje. Vabljeni!
V petek, 9. junija ob 21. uri, se bo s projekcijo filma Kosti spotike pričel letošnji Festival Parada ponosa. Pred filmom se bo z režiserko Andreo Weiss pogovarjala Nina Dragičević - vstopnice za projekcijo so že v prodaji!