Novice na vstopni strani
Poletja seveda še ni konec, a mi smo že pripravljeni na jesenske izzive - poglejte, kaj vse vas čaka v novem mesečniku, ki ga že najdete v Kinodvoru in izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, knjižnicah, muzejih, galerijah ...).
Kinotrip bo v petek in soboto, 26. in 27. avgusta, odpotoval v Zalog, kjer se bo odvilo pestro poletno dogajanje: film, glasba in urbani športi! Vabljeni od 17. ure dalje na šolsko igrišče OŠ Zalog.
Od sobote, 13. avgusta dalje, bosta tudi v Kinodvoru na ogled obe različici animiranega filma Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov - preverite na sporedu!
Po petkovi posebni projekciji filma Koga napasti zdaj je v Kinodvoru sledil živ prenos pogovora z režiserjem Michaelom Moorom. Projekcija je ta dan potekala v vseh državah, v katerih je režiser snemal film, režiser se nam pa je po ogledu oglasil s festivala Traverse City Film Festival.

Odprto morje, dobitnik zlatega medveda za najboljši film letošnjega Berlinala, je na sporedu samo še dva torka: danes, 26. julija ob 18. uri in 3. avgusta ob 20. uri - vabljeni!
V petek, 29. julija, ob 18. uri si lahko v Kinodvoru na predpremierni projekciji ogledate nov film vrhovnega ameriškega provokatorja in oskarjevskega dokumentarista Michaela Moora Koga napasti zdaj, ki ji bo v živem prenosu sledil pogovor z režiserjem! Film, ki je bil posnet tudi v Sloveniji, si je v okviru Filma pod zvezdami prejšnji petek na Ljubljanskem gradu ogledal tudi predsednik Borut Pahor.

Projekcija bo na ta dan potekala v vseh državah, v katerih je bil film posnet, režiser pa se nam bo oglasil s festivala Traverse City Film Festival. Vabljeni - vstopnice so pri blagajni Kinodvora že v prodaji!
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v soboto, 16.7.2016, odpovedana. Film Planet samskih si lahko ogledate danes (nedelja, 17.7.2016) ob 21:30 v Kinodvoru
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v sredo, 13. 7., odpovedana. Film Vojna zvezd: Sila se prebuja si lahko ogledate danes (četrtek, 14.7.) ob 21:30 v Kinodvoru.
Predpremiera filma Maggie ima načrt  na Filmu pod zvezdami je RAZPRODANA

Film si lahko od  14. julija  ogledate v Kinodvoru. Vabljeni k ogledu.
vstopnica VDV + knjiga VDV = brezplačna Gravža
vstopnica VDV = knjiga R. Dahla (Založba Sanje) - 20%

Puhanje sanj v Sanjepuhaškem kotičku - prekvasno!