Novice na vstopni strani
Od četrtka, 21. avgusta, do sobote, 23. avgusta, bo na Bledu že četrtič potekal Film ob jezeru. Ker pa je za jutri napovedano slabo vreme in nizke temperature, bo četrtkova otvoritvena projekcija filma Cirkus (The Circus, Charles Chaplin, ZDA, 1928, 72') v Festivalni dvorani ob 21. uri.
V kolikor bo slabo vreme in bodo nizke temperature vztrajale še preostala dva dneva, bodo vse projekcije v Festivalni dvorani Bled.
V času predvajanja filma Nikec na počitnicah (na sporedu od te sobote, 23. avgusta - vstopnice za premiero tudi v prodaji!) v sodelovanju z založbo Didakta in distributerjem Blitz Film & Video Distribution v naši Knjigarnici ponujamo posebni paket Nikec, ki vsebuje 3 knjige o Nikcu (Nikec gre spet v šolo, Nikec preganja dolgčas in Mali veliki Nikec), ter film Mali Nikec na DVD-ju. Cena paketa znaša 33,89 €.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v četrtek, 14.8., ob 21:30 odpovedana. Film ona si lahko ogledate danes (petek, 15.8.), ob 21:30 v Kinodvoru.
Zaradi slabega vremena je projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu danes (četrtek, 14.8.), ob 21:30 odpovedana. Film  ona si lahko ogledate jutri (petek, 15.8.), ob 21:30 v Kinodvoru.
Današnja predpremierna projekcija filma Čarovnija v mesečini na Filmu pod zvezdami je RAZPRODANA! Vabljeni na Film pod zvezdami še do 16. avgusta - vstopnice za vse preostale projekcije so že v prodaji!
Zaradi včerajšnje odpovedi predpremiere filma Jimmyjev dom bo film danes v Kinodvoru na sporedu dvakrat, ob 19. uri in ob 21:30. Vstopnice za obe projekciji so že na voljo - vabljeni! Film prihaja na redni spored Kinodvora 17. septembra.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v torek, 5.8, ob 21:30 odpovedana. Film Jimmyjev dom lahko ogledate v sredo, 6.8.2014 ob 19:00 ali 21:30 v Kinodvoru. Vstopnice za nadomestni projekciji v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet dvorane, prednost pa imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v ponedeljek, 4.8, ob 21:30 odpovedana. Film Nebraska lahko ogledate v torek, 5.8.2014 ob 21:30 v Kinodvoru. Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane, prednost pa imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film.
Poglejte, kaj vse smo za vas pripravili v avgustu!
Danes sta v Kinodvoru 2 nadomestni projekciji filma Fantovska leta, ki je bil včeraj odpovedan. Prva projekcija je ob 19.  druga pa izjemoma ob 22. uri (zaradi dolžine filma). Prednost pri vstopnicah nadomestne projekcije v Kinodvoru imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film. Priporočamo, da vstopnico zamenjate čim prej po odprtju blagajne - danes se odpre ob 18. uri. Film bo ekskluzivno na sporedu v Kinodvoru od 4. do 10. septembra.