Novice na vstopni strani
Filmi Zgodbe o konjih in ljudeh, Theeb in Poštarjeve bele noči so do srede, 9. julija, na sporedu samo še v izbranih terminih, dokumentarec Mama je ena sama pa je na sporedu zadnji teden - vabljeni k ogledu!
V ponedeljek, 29. junija, je ob 19.15 zadnjič na sporedu dokumentarni film Pogled tišine. Vabljeni!
23.06.2015 Kinodvor v juliju
Izšel je nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili julija - v mesecu Filma pod zvezdami!
Danes smo objavili spored letošnjega Filma pod zvezdami, ki bo potekal že od 2. do 25. julija! Vstopnice za letni kino na Ljubljanskem gradu, ki ga Kinodvor pripravlja v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom, so od danes dalje že v prodaji, tudi pri blagajni Kinodvora. Vabljeni!
V ponedeljek, 8. junija, ob 21.30, na prelep topel poletni večer, s premiero filma Poštarjeve bele noči odpiramo letošnje Kinodvorišče, letni kino v atriju Slovenskih železnic. Po projekciji se nam bo pridružila scenariska filma Jelena Kiseljova, s katero se bo pogovarjala Varja Močnik. Vabljeni - vstopnice so še na voljo!
Kinodvorišče omogoča Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Kinodvora.
Igriva animirana koreografija barv in kompozicije Deček in svet bo na sporedu samo še v soboto ob 16.30 in v nedeljo ob 15.45 - vabljeni!
Vse do 30. junija vabljeni v našo Galerijo na ogled razstave plakatov festivala Kino Otok 2004-2015.
Premiera dokumentarnega filma Pavla Jesih režiserja Igorja Šterka, ki bo 1. junija ob 20. uri v Slovenski filharmoniji, je RAZPRODANA!
Vabljeni na premiero dokumentarnega filma Pavla Jesih režiserja Igorja Šterka, ki bo 1. junija ob 20. uri v Slovenski filharmoniji. Od 25. maja je pri blagajni Slovenske filharmonije za prevzem na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic - vabljeni!
Izšel je nov mesečnik, v katerem lahko preberete, kaj vse smo v Kinodvoru pripravili za vas junija, ko Kinodvorovo platno preselimo v Kinodvorišče, letni kino v atriju Slovenskih železnic!