Novice na vstopni strani
Sredozemlje je eden izmed treh filmov, ki se potegujejo za filmsko nagrado LUX, ki jo vsako leto podeljuje Evropski parlament. V okviru filmskih dnevov LUX si ga lahko v petek, 13. novembra 2015, ob 11. uri brezplačno ogledate v Kinodvoru.
Objavili smo seznam filmov, ki bodo na Kinodvorovo platno prišli po prikazovanju na 26. Ljubljanskem mednarodnem filmskem festivalu.
Po ogledu filma Leviatan se je Helena Koder pogovarjala z Brankom Sobanom.

Objavili smo spored osme Noči grozljivk, predprodaja paketov vstopnic pa že poteka, zato pohitite - blagajna se odpre vsak dan uro pred prvo projekcijo!
V Kinodvoru smo že pripravili novembrski pregled dogodkov - prelistajte, kaj vse se bo dogajalo!
25. oktobra ob 15. uri: dan Zvezdice Zaspanke, ki ga organizira Lutkovno gledališče Ljubljana, začenjamo s prvim celovečernim lutkovnim filmom Zvezdica Zaspanka, ki so ga ustvarili pred natanko 50 leti. Vabljeni tudi na druge prireditve v Lutkovnem gledališču Ljubljana in Lutkovnem muzeju na Ljubljanskem gradu! Brezplačne vstopnice za film za člane Kluba Kinobalon!
Samo 31. oktobra je v Kinodvoru enkratna priložnost za ogled filma Pan: Potovanje v deželo Nije v 3D v Ljubljani! Vstopnice za 3D projekciji ob 11h in 13.30 so že v prodaji!
Abonma Filmska srečanja ob kavi se je že pričel, v sredo, 21. oktobra, pa je na sporedu drugi film, Leviatan. Še vedno pa imamo prosta mesta na voljo v Popoldanskem abonmaju ob 15. uri - vabljeni k vpisu!
Vpis mestni abonma KUL, ki je namenjen mladim od 15. do 25. leta, je podaljšan do ponedeljka, 19. oktobra. Abonma (cena =  23 €) sestavlja 13 dogodkov - 5 gledaliških predstav, 2 koncerta, 2 filma in 4 razstave, na voljo pa je pri blagajnah Lutkovnega gledališča Ljubljana, Kinodvora, Slovenskega mladinskega gledališča in Kina Šiška.
Ponovno zbiramo vaše želje za ponovitev predvajanja filma Všečkana v sklopu Kina na zahtevo. Do nedelje, 18. oktobra do polnoči nam za potencialni termin 22. oktobra (cena vstopnice je 2€) sporočite po e-pošti na naslov blagajna@kinodvor.org, če bi se potencialne projekcije želeli udeležiti - vabljeni!