Novice na vstopni strani
Ob pričetku predvajanja filma Banda punc je danes na vrsti druga predpremierna predstava ob 17. uri - vstopnice so še na prodaj - vabljeni! 
POZOR - POZOR: ob pričetku predvajanja filma Banda punc smo pripravili prav posebno spremljevalno dogajanje!
V ponedeljek in torek, 2. in 3. marca ob 17. uri, je v okviru abonmaja KUL film na sporedu predpremierno, po obeh projekcijah pa lepo vabljeni najprej v stilski kotiček in nato na fotografiranje s svojo bando v fotografskem studiju Selfish. V Kavarni si boste lahko naredili najbolj unikatno broško s svojim prstnim odtisom in zaupali svoje misli o filmu in Kinodvoru, lahko pa tudi o življenju in svetu nasploh, samo kameri v Video spovednici. Pa še to: pripeljite svojo bando 4 punc / fantov / mešano in 4. vstopnica je brezplačna!
Vstopnice za predpremierni projckiji za izven bodo na voljo tik pred pričetkom projekcij.
Družinska komedija, nastala po knjižnih klasikah Michaela Bonda, je na sporedu samo še v soboto, 21, februarja, in zadnjič v ponedeljek, 23. februarja.
Na delavnici v torek 24. 2. in sredo 25. 2. so vsa mesta zasedena. Prosta so še na delavnicah v ponedeljek 23. 2. in četrtek 26. 2. .
Od 21. februarja bo v Ljubljani samo v Kinodvoru na sporedu Bacek Jon film. In vstopnice za prve predstave so že v prodaji - vabljeni!
Samo še do srede, 18. februarja, lahko na našem sporedu ulovite slovenski dokumentarni film Čas za improvizacijo režiserjev Tine Lešničar in Janeza Stucina. Ne zamudite priložnosti za ogled filma, ki je "/.../ lep poklon slovenskim džezistom in redkim džezistkam, ki se po zaslugi obilice slikovnega in zvočnega materiala ne zateka zgolj h govorečim glavam, kot je to pogosto v navadi domačih dokumentaristov, temveč ob glasbi prosto pot prepusti tudi sliki, na primer posnetkom narave, mest in prostorov.«, kot je zapisala Deja Crnović na Siol.net. Vabljeni!
Na pustno soboto, 14. februarja ob 11. uri, vabimo na Chaplinov film Cirkus in obisk Varietejčkove cirkuške zasedbe! Za ceno vstopnice prejmete tudi krof in topli napitek. Za člane Kluba Kinobalon je vstop prost! Vabljeni - vstopnice so še na voljo.
Po projekciji filma Neskončna lepota se je Helena Koder pogovarjala z gostom Levom Kreftom. Posnetek pogovora si lahko ogledate tukaj.
V nedeljo, 8. februarja, na kulturni praznik, bosta v okviru Zajtrka pri Kinodvoru gosta projekcije Čas za improvizacijo režiserka filma Tina Lešničar in glasbenik Jure Pukl, eden letošnjih nagrajencev Prešernovega sklada! Vabljeni!
Samo še do srede, 11. februarja, bo v Kinodvoru na ogled film 20.000 dni na Zemlji - vabljeni, vstopnice za vse predstave so že v prodaji!