Novice na vstopni strani
Film na ulici, ki bi moral potekati ta vikend, 4. in 5. septembra, na šolskem igrišču OŠ Zalog, je zaradi slabe vremenske napovedi PRESTAVLJEN na naslednji vikend, 11. in 12. septembra! Program prireditve ostaja nespremenjen, zato vabljeni k podaljšajanju poletja z urbanimi športi, glasbo in filmom!
V torek, 8. septembra ob 19. uri, se nam bo na premierni projekciji filma Ljubezenska odiseja pridružila režiserka filma, Tatjana Božić! Po filmu se bo v naši Kavarni z njo pogovarjala novinarka Nika Vistoropski - vabljeni, vstopnice so že v prodaji!
Film Všečkana 14. septembra prihaja na Kinodvorov spored, vstopnice (=2 €) za premierni projekciji v ponedeljek, 14. septembra ob 19h in 20.30, pa so že v prodaji - vabljeni!
V Kinodvor je prišel nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili septembra!
Obiskovalce obveščamo, da bodo projekcije v Letnem kinu na Kongresnem potekale ob vsakem vremenu - vljudno vabljeni, ogled je brezplačen!
V Kinodvoru bo predpremierno samo od 19. avgusta do 1. septembra na ogled Ljubezen, ki je bila premierno prikazana na letošnjem canskem festivalu. Vstopnice za premiero in prvi teden predvajanja bodo v prodaji pri blagajni Kinodvora od 14. avgusta - vabljeni!
OPOZORILO: Mlajšim od 15 let ogled filma prepovedan. Ogled odsvetujemo tudi osebam, mlajšim od 18 let.
Še do torka, 18. avgusta, si lahko ogledate napeto psihoseksualno srhljivko in čistokrven ameriški indie Zlo za petami - vabljeni!
Pošlji številko računa vstopnice za Kopališče Kolezija ali Kopališče Kodeljevo na kinobalon@kinodvor.org in se poteguj za dve vstopnici za premiero filma Nevidni fant, ki bo v Kinodvoru v okviru Kinobalona v soboto, 22. avgusta ob 16. uri. Na premieri bo z nami glavni igralec filma! Nagradna igra poteka od 11. do 20. avgusta oz. dokler vstopnice ne poidejo. Pravila nagradne igre
28.07.2015 Avgust v Kinodvoru
Izšel je nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili avgusta!
Tudi od 27. julija do 17. avgusta bo vsak dan projekcija ob 21.30 na sporedu v Kinodvorišču, v letnem kinu v atriju Slovenskih železnic. Vhod v Kinodvorišče je skozi Dvorano. V primeru slabega vremena je projekcija ob isti uri v Dvorani Kinodvora.
Kinodvorišče omogoča Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Kinodvora.