Novice na vstopni strani
Novi film Davida Fincherja Ni je več, posnet po istoimenski literarni uspešnici, je na sporedu samo še ta četrtek in petek. Vabljeni k ogledu, vstopnice so že v prodaji!
Bettie gre, zabaven film ceste, v katerem ikona francoskega filma Catherine Deneuve blesti v vlogi, napisani posebej zanjo,  je še vedno na sporedu na izbranih projekcijah.  Vabljeni!
Od srede, 29. oktobra, je v prodaji tudi omejeno število posameznih vstopnic za Noč grozljivk 7,  paketi vstopnic pa so seveda še vedno na voljo - pohitite z nakupom!
Vsa mesta na delavnicah med jesenskimi počitnicami od 27. do 29. oktobra so že zasedena, je pa še prostor na Kinobalonovih počitniških projekcijah iste dni ob 9:30. Vabljeni na projekcije in pa k vpisu v Klub Kinobalon, saj imajo člani Kluba prednostno udeležbo na Kinobalonovih počitniških delavnicah.
Po projekciji filma Grand Budapest hotel se je Helena Koder pogovarjala z gostom Bogdanom Lipovškom. Pogovor si lahko ogledate tukaj.
Od danes, torka 21. oktobra dalje, si lahko pri blagajni Kinodvora že zagotovite svoj paket 6 delikates krvavega žanra za naš sedmi halloween horror maraton! Vabljeni - blagajna se odpre uro pred pričetkom prve predstave.
Tudi letos bo tradicionalno 31. oktobra od 19. ure dalje v Kinodvoru potekal halloween horror maraton, na katerem bo moč videti 6 delikates krvavega žanra prvič na velikem platnu v Sloveniji! Predprodaja paketov se prične v torek, 21. oktobra, ko razkrijemo tudi letošnji program ...
Novo sezono Filmskih srečanj ob kavi - Abonmaja za poznejša leta, smo pričeli s premiero filma Bettie gre. Po filmu je v Kavarni potekal potekal pogovor z Evo D. Bahovec, ki ga je moderirala Helena Koder. Posnetek pogovora in fotografije so dostopni tukaj. 
Še danes si lahko na rednem sporedu ogledate film Kena Loacha Jimmyjev dom, potem pa bo film na sporedu samo še v izbranih terminih. Ne zamudite!
V sredo, 8. oktobra, pričnemo z novo sezono Filmskih srečanj ob kavi - Abonmajem za poznejša leta. Prvi film nove sezone je francoski Bettie gre, v popoldanskem terminu abonmaja ob 15. uri pa je na voljo še nekaj mest! Vabljeni k vpisu!