Novice na vstopni strani
31.03.2014 Kinodvor išče
V Kinodvoru iščemo vodjo strežbe, ki bo zadolžen za načrtovanje, vodenje in organiziranje dela v kavarni. Od vodje strežbe se pričakuje komunikativnost in vajenost dela v timu, priprava potrebnih poročil in analiz delovanja kavarne ter iz tega izhajajočo optimizacijo delovanja kavarne. Vodja strežbe aktivno sodeluje pri vsebinskem načrtovanju, vodenju in izvedbi kavarniških dogodkov. Delo vodje strežbe je v veliki meri tudi strežba sama, kar pomeni pogosto delo v manj ugodnem delovnem času, predvsem popoldan in zvečer.
Po filmu je potekal pogovor z očetom in sinom, z Milčkom in Miklavžem Komeljem.

28.03.2014 April v Kinodvoru
Vabljeni k listanju Kinodvorovega aprilskega mesečnika!
25.03.2014 Opomba - razprodano
Jutrišnja prva abonmajska projekcija filma Opomba (26. marec ob 10. uri) je RAZPRODANA. Vstopnice za projekcijo v okviru Abonmaja za poznejša leta ob 15. uri pa so še na voljo.
V soboto, 29. marca ob 11. uri je na sporedu zadnja projekcija nove animirane pravljice avtorjev filmov Zverjasec in Zverjašček - ne zamudite, vstopnice so že v prodaji!
Današnja predpremiera filma Grand Budapest hotela v Grand hotelu Union je razprodana! Film na redni spored Kinodvora prihaja 27. marca, vstopnice pa so že v prodaji!
Za predpremiero filma Grand Budapest hotel, ki bo danes,  v četrtek, 20. marca ob 20. uri v Grand hotelu Union, lahko vstopnice kupite le pri blagajni Grand hotela Union. Na voljo je le še nekaj vstopnic, zato pohitite!
18.03.2014 Krogi - zadnjič
V sredo, 19. marca ob 21. uri je film Krogi zadnjič na sporedu - vabljeni!
Ogledu filma Lov je sledil pogovor z gostom Matjažem Lunačkom.

12.03.2014 Krogi - podaljšano
Zaradi zanimanja podaljšujemo predvajanje filma Krogi - preverite spored za dodatne projekcije. Vabljeni!