Novice na vstopni strani
27.06.2016 Poletje v Kinodvoru
Pregled dogodkov in premier smo za julij in avgust združili v dvomesečnik, ki ga že najdete v Kinodvoru in izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, muzejih, galerijah ...).
Samo še do srede, 29. junija, si lahko ogledate komedijo Ta nora 80a, duhovno nadaljevanje Linklaterjeve kultne klasike Zadeti in zmedeni - v nedeljo ponovno v Kinodvorišču!!
Za film VDV: Veliki Dobrodušni Velikan, ki ga bomo v Kinodvoru od 30. junija predvajali tako s podnapisi kot sinhroniziranega, lahko vstopnice pri naši blagajni kupite od četrtka, 23. junija dalje.
Lutkovno gledališče Ljubljana in Kinodvor predstavljata 5 skupnih abonmajev za otroke in mlade. Vpis poteka od 17. junija do 17. septembra pri blagajnah LGL in Kinodvora. Cena abonmaja je 23 evrov.
V sredo, 22. junija, še prav posebej vabljeni v Kinodvor(išče): prvi polčas ob 19:00 / drugi polčas ob 21:30.
Teksaški fantje proti grškim možem oziroma: Ta nora 80a vs. Chevalier v "spopadu" za naziv viteza leta!
Tekma (oba filma) za 7,60 EUR (= 2 X klubska cena) - vabljeni, vstopnice za dvojec so že v prodaji.
Danes, v sredo 15. junija, smo objavili spored Filma pod zvezdami, letnega kina na Ljubljanskem gradu, ki ga pripravljamo v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom, potekal pa bo med 7. in 30. julijem. S predprodajo vstopnic smo že začeli - tudi v Kinodvoru! Rezervacije vstopnic za Film pod zvezdami niso mogoče.
Brezplačne vstopnice za odprtje Festivala migrantskega filma, ki se bo v sredo, 15. junija ob 18. uri pričel s projekcijo filma Destinacija Srbistan, so pošle.
Tudi letos se bomo s filmi podali na Grajsko dvorišče. Film pod zvezdami, ki ga v soorganizaciji pripravljamo z Ljubljanskim gradom, bo potekal med 7. in 30. julijem. V sredo, 15. junija, bomo objavili spored in pričeli s predprodajo vstopnic za vse projekcije, ki jih lahko kupite tudi pri blagajni Kinodvora. Vabljeni!
V ponedeljek, 13. junija, bo ob 21.30 Kinodvorišče osvetljevalo Odprto morje večkrat nagrajenega dokumentarista Gianfranca Rosija, ki je na letošnjem Berlinalu prejel zlatega medveda za najboljši film. Premiero smo pripravili v sodelovanju z Veleposlaništvom Italije in Italijanskim inštitutom za kulturo v Sloveniji, za kar se jim najlepše zahvaljujemo. Vljudno vabljeni - vstopnice so že v prodaji!
V primeru slabega vremena bo premierna projekcija ob isti uri v Dvorani.
Italijanski inštitut za kulturo v Sloveniji
Ganljiva drama Z dvignjeno glavo, v kateri sta po filmu Bettie gre ponovno združili moči režiserka Emmanuelle Bercot in Catherine Deneuve, ostaja na sporedu samo še do ponedeljka, 13. junija. Vabljeni k ogledu.