Novice na vstopni strani
O morebitni odpovedi projekcije Filma pod zvezdami zaradi slabega vremena in nadomestnih projekcijah v Kinodvoru vas bomo vsak dan najkasneje do 20. ure obveščali na tem mestu na Kinodvorovi spletni strani.
Rezervacije vstopnic niso mogoče!
V petek, 29. julija, ob 18. uri si lahko v Kinodvoru na predpremierni projekciji ogledate nov film vrhovnega ameriškega provokatorja in oskarjevskega dokumentarista Michaela Moorea Koga napasti zdaj, ki ji bo v živem prenosu sledil pogovor z režiserjem! Film, ki je bil posnet tudi v Sloveniji, si je v okviru Filma pod zvezdami prejšnji petek na Ljubljanskem gradu ogledal tudi predsednik Borut Pahor.

Projekcija bo na ta dan potekala v vseh državah, v katerih je bil film posnet, režiser pa se nam bo oglasil s festivala Traverse City Film Festival. Vabljeni - vstopnice so pri blagajni Kinodvora že v prodaji!
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v soboto, 16.7.2016, odpovedana. Film Planet samskih si lahko ogledate danes (nedelja, 17.7.2016) ob 21:30 v Kinodvoru
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v sredo, 13. 7., odpovedana. Film Vojna zvezd: Sila se prebuja si lahko ogledate danes (četrtek, 14.7.) ob 21:30 v Kinodvoru.
Predpremiera filma Maggie ima načrt  na Filmu pod zvezdami je RAZPRODANA

Film si lahko od  14. julija  ogledate v Kinodvoru. Vabljeni k ogledu.
vstopnica VDV + knjiga VDV = brezplačna Gravža
vstopnica VDV = knjiga R. Dahla (Založba Sanje) - 20%

Puhanje sanj v Sanjepuhaškem kotičku - prekvasno!
Letošnji berlinski zmagovalec, dokumentarec Gianfranca Rosija Odprto morje bo od četrtka, 7. julija dalje, na sporedu zadnji teden vsak dan. Potem si ga bo moč ogledati le v izbranih terminih.
Od četrtka, 30. junija dalje, je tudi v Kinodvoru na sporedu film Stevena Spielberga, VDV: Veliki Dobrodušni Velikan. Na našem sporedu predvajamo obe različici: s podnapisi in sinhronizirano - vabljeni!
27.06.2016 Poletje v Kinodvoru
Pregled dogodkov in premier smo za julij in avgust združili v dvomesečnik, ki ga že najdete v Kinodvoru in izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, muzejih, galerijah ...).
Samo še do srede, 29. junija, si lahko ogledate komedijo Ta nora 80a, duhovno nadaljevanje Linklaterjeve kultne klasike Zadeti in zmedeni - v nedeljo ponovno v Kinodvorišču!!