Novice na vstopni strani
Silvestrska predpremiera razkošne glasbene romance Dežela la la, ki bo na sporedu ob 21. uri, je že RAZPRODANA! 

Vendar pa bomo letos na Silvestrov večer v Kinodvoru imeli kar tri posebne filmske projekcije, po katerih boste lahko prihajajočemu letu v toplem objemu kina nazdravili tudi s kozarcem penine.
 
Ob 15. uri boste otroke lahko razveselili z animiranim filmom Daleč na sever. Ob 18. uri pa bo sledila še ena Silvestrska predpremiera, ko bomo predvajali film Loving.

Vstopnice za Daleč na sever (film + otroška penina = 5 €) in Loving (film + kozarec penine = 6,50 €) so pri naši blagajni še na voljo - vabljeni!
Po projekciji filma Rdeča želva se je Helena Koder pogovarjala z direktorjem festivala Animateka Igorjem Prasslom in avtorico animiranih filmov Špelo Čadež.

 
Druga projekcija filma Palčič z obiskom dedka Mraza v soboto, 17. decembra ob 16.30, je že razprodana.
Abonentom K/U/L abonmaja je v decembru namenjena filmska projekcija Animirani Zaslon, ki bo na sporedu 8. 12. 2016 ob 17. uri.
Na Silvestrov večer vas znova vabimo v Kinodvor, letos na kar tri posebne filmske projekcije, po katerih boste lahko prihajajočemu letu v toplem objemu kina nazdravili tudi s kozarcem penine.
 
Ob 15. uri boste otroke lahko razveselili z animiranim filmom Daleč na sever, tradicionalna Silvestrska predpremiera se bo začela ob 18. uri, ko bomo predvajali film Loving, ob 21. uri pa si bomo še pred prazničnim ljubljanskim ognjemetom ogledali Emmo Stone in Ryana Goslinga v razkošni glasbeni romanci Dežela la la. Vstopnice za vse tri projekcije v prodaji pri blagajni Kinodvor od 1. decembra dalje!
Ta veseli dan kulture3. decembra ob 13. uri bomo v okviru Ta veselega dne kulture na ogled ponudili slovenski film Psi brezčasja. Vstop je prost, brezplačne vstopnice pa bodo za prevzem na voljo od 2. decembra od 16. ure dalje pri naši blagajni.
25.11.2016 Kinodvor v decembru
Zadnji mesec v letu prinaša s posebno toplino obarvane filme in dogodke - v zadnjem letošnjem mesečniku preverite, katere! Decembrsko izdajo že lahko prebirate v Kinodvoru in na izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, knjižnicah, muzejih, galerijah ...).
 Po ogledu filma Most vohunov je bil naš gost odvetnik Dino Bauk.

Film Palčič z obiskom dedka Mraza 17. 12. ob 11. uri je razprodan. Enak dogodek bomo ponovili isti dan, 17. 12. ob 16.30. Vstopnice so že v prodaji.
Kinotripova mladinska žirija je na zaključni festivalski prireditvi 27. LIFFa prvič razglasila najboljši film po svojem izboru. Nagrada je pripadla animiranemu filmu Rdeča želva.