Novice na vstopni strani
Ogledu filma Locke je sledil pogovor z Andrejem E. Skubicem.

V soboto, 28. novembra ob 11. uri bo v Kinodvoru na sporedu francoski animirani film Moja mama je v Ameriki in srečala je Buffala Billa. Film je adaptacija istoimenskega risanega romana Jeana Regnauda in na izjemno občutljiv ter lep način spregovori o izgubi bližnjega, z otrokove perspektive. Projekcija je del spremljevalnega programa Slovenskega knjižnega sejma. Vabljeni - vstopnice so še na voljo!
Na Kinodvorovem sporedu se bo letos in prihodnje leto zvrstilo kar nekaj filmov s pravkar zaključenega 26. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala - oglejte si celoten seznam.
V ponedeljek, 23. novembra, začnemo s prodajo vstopnic za posebni projekciji filma Gašper in Petra - čudoviti božič, na katerih nas obiščeta dobra moža. 6. decembra ob 15:00 nas po filmu obišče Milavž, 19. decembra ob 16:00 pa dedek Mraz!
V Kinodvoru smo že pripravili pregled dogodkov v zadnjem mesecu leta - poglejte, kaj vse vas čaka na platnu mestnega kina!
28. novembra ob 21. uri:
Od daleč Desde allá Lorenzo Vigas, Venezuela / Mehika, 2015
+ predfilm: Rdeča Rojo, Carlos Alejandro Molina M, Venezuela, 2014

S podporo Veleposlaništva Bolivarske republike Venezuele v Sloveniji. Organizator festivala: Škuc


FESTIVALSKI OPOMNIK! V četrtek, 19. novembra, po projekciji filma Zenit ob 18.45 v okviru 26. LIFFa,  vabljeni na festivalsko druženje v Kinodvorovo Kavarno: z nami bo režiser filma Dalibor Matanić!
Vstopnice za prve projekcije filma Paola Sorrentina, Mladost, ki na Kinodvorov redni spored prihaja 14. decembra, so že v prodaji!
Po razprodani premierni projekciji novega dokumentarnega filma Doberdob - Roman upornika, bo film od četrtka, 12. novembra, na rednem sporedu v Mali dvorani. Vabljeni tudi k ogledu pogovora, ki je sledil premierni projekciji v ponedeljek, 9. novembra: Jure Longyka se je pogovarjal z režiserjem Martinom Turkom, vnukinjo Prežihovega Voranca Metko Petrič in zgodovinarjem Markom Štepcem.

Projekcija slovenskega filma Šiška Deluxe za prijatelje Vala 202, ki bo v Kinodvoru na sporedu jutri  (v torek,  10. novembra 2015) ob 17:00 je RAZPRODANA.