Novice na vstopni strani
Kurator programa Marcel Štefančič, jr. razkriva letošnjih 5 delikates Kinodvorove 9. Noči grozljivk - paketi vstopnic v prodaji od danes dalje!

Po ogledu filma 45 let so se naši abonenti pogovarjali z Majdo Mramor, specialistko klinične psihologije in gestalt izkustveno družinsko terapevtko.

Objavljen je spored letošnjega Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala. Kar nekaj festivalskih filmov pa bomo v Kinodvoru prikazali že do konca letošnjega leta  - preverite kateri!
Ta petek, 21. oktobra, razkrijemo, kaj vse vas bo strašilo na deveti ediciji našega horror maratona, isti dan pa se začne tudi predprodaja paketov vstopnic. Ne zamudite!
Včerajšnje premiere filma Ustava republike Hrvaške so se udeležili ustvarjalci filma: režiser Rajko Grlić, igralec Dejan Aćimović, kostumograf Leo Kulaš in Jani Sever iz produkcijske hiše Sever&Sever.

Tudi v mestnem kinu si lahko ogledate nov slovenski mladinski filma Nika - na sporedu je vse oktobrske sobote ob 11. uri. Vabljeni!
Po premieri dokumentarca Maraton! v torek, 4. oktobra, se je Igor E. Bergant pogovarjal z Vlasto Jalušič, politologinjo in feministko, Urbanom Praprotnikom, tekaškim trenerjem in publicistom, Andrejem Razdrihom, pobudnikom Ljubljanskega maratona in predsednikom organizacijskega odbora LM ter Samom Rugeljem, urednikom, založnikom, pisateljem in tekačem. Vabljeni - film je na ogled vsak dan.

Zaradi velikega zanimanja za ogled filma Ustava Republike Hrvaške smo na spored umestili dodatni projekciji v četrtek in petek, 13. in 14. oktobra - vstopnice so že v prodaji!
V nedeljo, 9. oktobra se bo v evropskih kinematografih odvil prvi Evropski art kino dan, dan praznovanja art kina in raznovrstnosti evropskega filma. To nedeljo bo praznovanje s projekcijami in dogodki potekalo v več kot 1000 kinematografih, akciji pa se poleg izbranih članov Art kino mreže Slovenije pridružuje tudi Kinodvor. To nedeljo si bo tako mogoče v mestnem kinu ogledati kar 6 različnih filmov, od dokumentarca, dveh otroških filmov, filma slovenskega avtorja do zaključka s premiero filma 1001 noč: Nemiren. Vstopnice za vse projekcije so že v prodaji!
Za ponedeljkovo slavnostno premiero filma Ustava Republike Hrvaške je omejeno število vstopnic, ki so bile v prodaji v Kinodvoru, že pošlo.