Novice na vstopni strani
Nova prijateljica, zadnji film režiserja Françoisa Ozona, je na sporedu Kinodvora samo še do torka - vabljeni!
V Kinodvoru bo od 15. oktobra predpremierno na sporedu fim Črna maša z neprepoznavnim Johnnyjem Deppom v glavni vlogi. Vstopnice za premiero v četrtek, 15. oktobra ob 21. uri, bodo v prodaji od četrtka, 8. oktobra - vabljeni!
Tudi letos smo skupaj z  izbranimi mestnimi kulturnimi zavodi pripravili mestni abonma KUL za mlade od 15. do 25. leta. Abonma (=  23 €)  sestavlja kar 13 dogodkov: 5 gledaliških predstav, 2 koncerta, 2 filma in 4 razstave! Prodaja abonmajev že poteka pri blagajnah Lutkovnega gledališča Ljubljana, Kinodvora, Slovenskega mladinskega gledališča in Kina Šiška samo še do četrtka, 15. oktobra.
Ponovno zbiramo vaše želje za ponovitve predvajanja filma Všečkana v naslednjem tednu v sklopu Kina na zahtevo. Do nedelje, 11. oktobra do polnoči nam za potencialna termina 15. in 16. oktobra (cena vstopnice je 2€) sporočite po e-pošti na naslov blagajna@kinodvor.org, če bi se katere od teh potencialnih projekcij želeli udeležiti - vabljeni!
V sredo, 30. septembra, smo pričeli z novo sezono Filmskih srečanj ob kavi - poglejte pogovor z gostom Jožetom Dolmarkom, ki ga je vodila Helena Koder po projekciji filma Pojmo v dežju!

Ponovno zbiramo vaše želje za predvajanje filma Všečkana v naslednjem tednu v sklopu Kina na zahtevo. Do nedelje, 4. oktobra do polnoči nam za potencialni termin 9. oktobra (cena vstopnice je 2€) sporočite po e-pošti na naslov blagajna@kinodvor.org, če bi se želeli te projekcije udeležiti - vabljeni!
25.09.2015 Oktober v Kinodvoru
V Kinodvor je prišel nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili v prihajajočem mesecu!
Ponovno zbiramo vaše želje za ponovitve predvajanja filma Všečkana v naslednjem tednu v sklopu Kina na zahtevo. Do nedelje, 27. septembra do polnoči nam za potencialne termine 1., 2. in 5. oktobra (cena vstopnice je 2€) sporočite po e-pošti na naslov blagajna@kinodvor.org, če bi se katere od teh potencialnih projekcij želeli udeležiti - vabljeni!
3 gledališke predstave, 3 filmske projekcije, sprehod po skritih kotičkih gledališča in pogovor z ustvarjalci - vse to vsebuje letošnji Najstniški abonma, ki ga pripravljamo skupaj z Lutkovnim gledališčem Ljubljana! Vpis je možen do 30. septembra pri blagajnah Lutkovnega gledališča Ljubljana in Kinodvora. Cena abonmaja je 23 evrov - vabljeni!
V okviru Evropskega tedna mobilnosti, ki v letošnjem letu poteka pod sloganom Izbiraj. Spreminjaj. Združuj, bomo 22. septembra pripravili kar nekaj zanimivih aktivnosti. Na Kolodvorski ulici, ki bo na ta dan zaprta za motorni promet, bomo organizirali delavnice za otroke, na vrtu Kavarne pa bomo postavili kino na prostem. Podrobnosti programa najdete v nadaljevanju novice.