Novice na vstopni strani
Vstopnice za vse projekcije filma Fantovska leta, ki bo od 4. do 10. septembra na sporedu ekskluzivno samo v Kinodvoru, so že v prodaji. Film v kina prihaja 11. septembra.
Od danes, 27. avgusta dalje, lahko pri blagajni Kinodvora in na spletni strani Opere že kupite vstopnice za neponovljiv dogodek v okviru Leta kina - projekcijo filma Velika parada v SNG Opera in balet Ljubljana, ki bo na sporedu v nedeljo, 7. septembra, ob 19. uri. Film bo  v živo na klavirju spremljal Neil Brand, eden vodilnih svetovnih spremljevalcev nemih filmov. Vstopnice so 6 €, popustov ni.
September je pred vrati - poglejte, kaj vse vas čaka v mestnem kinu v novem mesečniku!
Zaradi napovedanega slabega vremena in nizkih temperatur smo vse predstave Filma ob jezeru, ki se prične danes na Bledu, premaknili v Festivalno dvorano Bled. Ura pričetka filmov je nespremenjena, vsak dan ob 21. uri, vstopnice za predstave pa so na prodaj eno uro pred predstavo na prizorišču.
Od četrtka, 21. avgusta, do sobote, 23. avgusta, bo na Bledu že četrtič potekal Film ob jezeru. Ker pa je za jutri napovedano slabo vreme in nizke temperature, bo četrtkova otvoritvena projekcija filma Cirkus (The Circus, Charles Chaplin, ZDA, 1928, 72') v Festivalni dvorani ob 21. uri.
V kolikor bo slabo vreme in bodo nizke temperature vztrajale še preostala dva dneva, bodo vse projekcije v Festivalni dvorani Bled.
V času predvajanja filma Nikec na počitnicah (na sporedu od te sobote, 23. avgusta - vstopnice za premiero tudi v prodaji!) v sodelovanju z založbo Didakta in distributerjem Blitz Film & Video Distribution v naši Knjigarnici ponujamo posebni paket Nikec, ki vsebuje 3 knjige o Nikcu (Nikec gre spet v šolo, Nikec preganja dolgčas in Mali veliki Nikec), ter film Mali Nikec na DVD-ju. Cena paketa znaša 33,89 €.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v četrtek, 14.8., ob 21:30 odpovedana. Film ona si lahko ogledate danes (petek, 15.8.), ob 21:30 v Kinodvoru.
Zaradi slabega vremena je projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu danes (četrtek, 14.8.), ob 21:30 odpovedana. Film  ona si lahko ogledate jutri (petek, 15.8.), ob 21:30 v Kinodvoru.
Današnja predpremierna projekcija filma Čarovnija v mesečini na Filmu pod zvezdami je RAZPRODANA! Vabljeni na Film pod zvezdami še do 16. avgusta - vstopnice za vse preostale projekcije so že v prodaji!
Zaradi včerajšnje odpovedi predpremiere filma Jimmyjev dom bo film danes v Kinodvoru na sporedu dvakrat, ob 19. uri in ob 21:30. Vstopnice za obe projekciji so že na voljo - vabljeni! Film prihaja na redni spored Kinodvora 17. septembra.