Novice na vstopni strani
Tudi od 27. julija do 17. avgusta bo vsak dan projekcija ob 21.30 na sporedu v Kinodvorišču, v letnem kinu v atriju Slovenskih železnic. Vhod v Kinodvorišče je skozi Dvorano. V primeru slabega vremena je projekcija ob isti uri v Dvorani Kinodvora.
Kinodvorišče omogoča Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Kinodvora.
V Kinodvoru sta danes, 26. julija, ob 19h in 21:30, na sporedu dve nadomestni projekciji filma Amy, ki je bil včeraj zaradi slabe vremenske napovedi v okviru Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu odpovedan.

Vstopnice za današnjo nadomestno projekcijo so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane; prednost imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film. Vstopnice je mogoče zamenjati na blagajni Kinodvora od 16h dalje; v primeru prostih sedežev bodo vstopnice za nakup na voljo šele od 21h naprej. Kupljene vstopnice lahko zamenjate tudi za katerokoli drugo projekcijo Amy v Kinodvoru do vključno 5. avgusta. Projekcije ob 21:30 bodo na sporedu v Kinodvorišču. V primeru slabega vremena je projekcija ob isti uri istega dne v Dvorani.

Vstopnico odpovedane projekcije lahko zamenjate za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 3. avgusta 2015. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.
26.07.2015 Avgust v Kinodvoru
Izšel je nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili avgusta!
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v soboto, 25.7., ob 21.30 odpovedana. Film Amy si lahko ogledate danes (nedelja, 26.7.), ob 19.00 in 21.30 uri v Kinodvoru.
Današnja projekcija filma Amy v okviru Filma pod zvezdami ob 21.30 na Ljubljanskem gradu je RAZPRODANA!
Film bo na sporedu v Kinodvoru od četrtka, 30. julija dalje - vabljeni, vstopnice so že v prodaji!
Današnja projekcija filma Takšna pač je v okviru Filma pod zvezdami ob 21.30 na Ljubljanskem gradu je RAZPRODANA!
Tudi letos avgusta pripravljamo Letni kino na Kongresnem trgu, kjer se bomo od 24. do 26. avgusta s tremi filmskimi klasikami poklonili trem stoletnicam - Ingrid Bergman, Orsonu Wellesu in technicolor!

- 24. 8. ob 21:00: Michael Curtiz: Casablanca (Ingrid Bergman 100!)
- 25. 8. ob 21:00: Orson Welles: Dama iz Šanghaja (Orson Welles 100!)
- 26. 8. ob 21:00: Gene Kelly, Stanley Donen: Pojmo v dežju (Technicolor 100!)

Ogled filmov je brezplačen. Letni kino na Kongresnem trgu omogočata Turizem Ljubljana in Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Kinodvora.

V Kinodvorovi Dvorani smo namestili induktivno/slušno zanko, ki uporabnikom slušnih apartov omogoča lažje spremljanje filmskih projekcij. Pred vstopom v dvorano je slušni aparat treba preklopiti na t. i. način T.
Film ukrajinskega režiserja Miroslava Slabošpickega Pleme prihaja na redni spored Kinodvora 23. julija. Za ogled filma smo pripravili posebno ugodnost: pri nakupu 4 vstopnic, je 5. vstopnica brezplačna - vabljeni!
Današnja projekcija filma Sol zemlje v okviru Filma pod zvezdami ob 21.30 na Ljubljanskem gradu je razprodana.