Novice na vstopni strani
Film Všečkana 14. septembra prihaja na Kinodvorov spored, vstopnice (=2 €) za premierni projekciji v ponedeljek, 14. septembra ob 19h in 20.30, pa so že v prodaji - vabljeni!
V Kinodvor je prišel nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili septembra!
Obiskovalce obveščamo, da bodo projekcije v Letnem kinu na Kongresnem potekale ob vsakem vremenu - vljudno vabljeni, ogled je brezplačen!
V Kinodvoru bo predpremierno samo od 19. avgusta do 1. septembra na ogled Ljubezen, ki je bila premierno prikazana na letošnjem canskem festivalu. Vstopnice za premiero in prvi teden predvajanja bodo v prodaji pri blagajni Kinodvora od 14. avgusta - vabljeni!
OPOZORILO: Mlajšim od 15 let ogled filma prepovedan. Ogled odsvetujemo tudi osebam, mlajšim od 18 let.
Še do torka, 18. avgusta, si lahko ogledate napeto psihoseksualno srhljivko in čistokrven ameriški indie Zlo za petami - vabljeni!
Pošlji številko računa vstopnice za Kopališče Kolezija ali Kopališče Kodeljevo na kinobalon@kinodvor.org in se poteguj za dve vstopnici za premiero filma Nevidni fant, ki bo v Kinodvoru v okviru Kinobalona v soboto, 22. avgusta ob 16. uri. Na premieri bo z nami glavni igralec filma! Nagradna igra poteka od 11. do 20. avgusta oz. dokler vstopnice ne poidejo. Pravila nagradne igre
28.07.2015 Avgust v Kinodvoru
Izšel je nov mesečnik - poglejte, kaj vse smo pripravili avgusta!
Tudi od 27. julija do 17. avgusta bo vsak dan projekcija ob 21.30 na sporedu v Kinodvorišču, v letnem kinu v atriju Slovenskih železnic. Vhod v Kinodvorišče je skozi Dvorano. V primeru slabega vremena je projekcija ob isti uri v Dvorani Kinodvora.
Kinodvorišče omogoča Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Kinodvora.
V Kinodvoru sta danes, 26. julija, ob 19h in 21:30, na sporedu dve nadomestni projekciji filma Amy, ki je bil včeraj zaradi slabe vremenske napovedi v okviru Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu odpovedan.

Vstopnice za današnjo nadomestno projekcijo so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane; prednost imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za ta film. Vstopnice je mogoče zamenjati na blagajni Kinodvora od 16h dalje; v primeru prostih sedežev bodo vstopnice za nakup na voljo šele od 21h naprej. Kupljene vstopnice lahko zamenjate tudi za katerokoli drugo projekcijo Amy v Kinodvoru do vključno 5. avgusta. Projekcije ob 21:30 bodo na sporedu v Kinodvorišču. V primeru slabega vremena je projekcija ob isti uri istega dne v Dvorani.

Vstopnico odpovedane projekcije lahko zamenjate za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 3. avgusta 2015. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v soboto, 25.7., ob 21.30 odpovedana. Film Amy si lahko ogledate danes (nedelja, 26.7.), ob 19.00 in 21.30 uri v Kinodvoru.