Novice na vstopni strani
Po premierni projekciji filma Človek delfin so se pogovarjali Alenka Artnik (svetovna prvakinja in rekorderka v prostem potapljanju), Samo Jeranko (svetovni podprvak v prostem potapljanju) in Arne Hodalič (fotoreporter, popotnik, novinar, potapljač, urednik fotografije pri National Geographicu Slovenija). 

Obetajo se trije obiski dedka Mraza:
16. decembra ob 10:00: Prvič v kino: Pika in Packa
16. decembra ob 16:30: Menjava božičkov
17. decembra ob 14:30: Medvedek Paddington 2

Prodaja vstopnic od 20. novembra.
Z vstopnico za film Človek delfin se lahko v Kinodvorovi Mali dvorani 20. (od 18.00 do 18.55), 23. (od 20.15 do 21.15) in 24. novembra (od 18.15 do 19.15) preko VR izkušnje (z uporabo očal za navidezno resničnost) tudi sami potopite v veliko modrino podvodnega sveta. Na ogled bodo trije 360-stopinjski dokumentarni filmi o največjih zvezdnikih potapljanja na dah, ki sledijo stopinjam Jacquesa Mayola (*filmi so v angleščini).
V ponedeljek, 20. novembra ob 19. uri bomo v Kinodvoru premierno predstavili film Človek delfin, projekciji pa bo sledil pogovor. Pogovarjali se bodo: Alenka Artnik (svetovna prvakinja in rekorderka v prostem potapljanju), Samo Jeranko (svetovni podprvak v prostem potapljanju) in Arne Hodalič (fotoreporter, popotnik, novinar, potapljač, urednik fotografije pri National Geographicu Slovenija). Vabljeni - vstopnice za premiero so že v prodaji.
Ogledali si boste lahko številne nove filme, med njimi tudi tiste, ki na naš redni spored prihajajo naravnost z 28. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala.
Kurator 10. Noči grozljivk in kurator vseh prejšnjih edicij halloween horror maratona maestro Marcel Štefančič, jr., predstavlja letošnji program:

V Kinodvoru in na izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, knjižnicah, muzejih, galerijah ...) že lahko najdete naš novembrski mesečnik: Kinodvor bo med drugim v znamenju Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala LIFFe, pa Kinobalona na LIFFu in pofestivalskih filmih. Vabljeni k prebiranju.
V Kavarni iščemo sodelavca_ko za polni delovni čas. Če imaš izkušnje z delom za šankom in bi se rad_a pridružil_a kolektivu Kinodvora, pošlji do 16.11.2017 prošnjo na info@kinodvor.org.
V sredo, 25. oktobra ob 20.30 se bo v Kinodvoru odvila premiera filma Mladi Karl Marx. Vstopnice za premierno projekcijo so že v prodaji - vabljeni!