Novice na vstopni strani
Lanski dobitnik zlatega berlinskega medveda, iranski film Taksi, je na sporedu samo še do 16. februarja - vabljeni!
Poetični dokumentarni esej Biserni gumb je zadnji teden na sporedu vsak dan - vabljeni!
Pri Kinodvorovi blagajni so v predprodaji že na voljo paketi vstopnic za tretjo noč erotičnega filma Kinosloga. Retrosex., ki prinaša v duhu gesla nazaj k naravi nadvse pestro žanrsko četverico: od mehke in trde erotike do nudističnega filma in filmske avantgarde. Vabljeni - na voljo je samo 69 paketov!
Na premieri filma Volčja druščina v torek, 26. januarja, smo v Kinodvoru izstrelili nov filmski program za mlade: Kinotrip. Program bo zajemal filmska potovanja, ki jih za mlade pripravljajo mladi sami. Potovali bomo na projekcijah in dogodkih med letom ter na filmskem festivalu, ki se bo odvil med 24. in 27. marcem 2016. 
Predvajanje filma Jastog se počasi izteka - na sporedu je samo še do srede, 3. februarja. Vabljeni!
Zaradi velikega zanimanja bo v sredo, 10. februarja ob 17.15 film Jureta Breceljnika Terra Magica ponovno na sporedu. Vabljeni - vstopnice so že v prodaji.
Povratna karta na Mednarodni filmski festival Rotterdam v Kinodvoru: v petek, 29. januarja, se bo Kinodvor spremenil v festivalsko prizorišče Mednarodnega filmskega festivala Rotterdam. Izbrali smo tri filme z letošnjega programa: slovenski film Mama Vlada Škafarja, ki bo svetovno premiero doživel v Rotterdamu, Okus življenja Naomi Kawase, ki bo v Kinodvoru predvajan predpremierno, in tunizijski prvenec Leyle Bouzid Ko odprem oči, ki si ga boste v okviru IFFR Live lahko ogledali hkrati z občinstvom v Rotterdamu. Povratno karto na Mednarodni filmski festival Rotterdam v Kinodvoru (=12 €; 10 € za starejše od 60 let, dijake in študente) in posamezne vstopnice so v predprodaji že na voljo pri blagajni Kinodvora - vabljeni! Za člane Kluba Kinodvor je vstop na vse tri projekcije prost.
Poglejte, kaj vse se bo dogajalo v Kinodvoru v najkrajšem mesecu leta, februarju.
Za projekcijo filma Terra Magica, ki bo na sporedu v ponedeljek, 1. februarja ob 19. uri, so vstopnice že pošle.
Brezplačne vstopnice, ki so bile za premierno predstavo filma Savlov sin na voljo pri blagajni Mini teatra so pošle. Preostale vstopnice za projekcijo, ki bo 20. januarja potekala v okviru 2. festivala strpnosti, pa je še vedno mogoče kupiti pri blagajni Kinodvora. Na projekcijah 20., 22. in 24. januarja bo film predvajan v izvirnem formatu, na 35-milimetrski filmski kopiji. S slovenskimi in angleškimi podnapisi. Vabljeni!