Novice na vstopni strani
O morebitni odpovedi projekcije Filma pod zvezdami zaradi slabega vremena in nadomestnih projekcijah v Kinodvoru vas bomo vsak dan najkasneje do 20. ure obveščali na tem mestu na Kinodvorovi spletni strani.
Rezervacije vstopnic niso mogoče!
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v sredo, 27.7.  odpovedana. Film Steve Jobs si lahko ogledate danes (četrtek, 28.7.) ob 21:30 v Kinodvoru.

POZOR: Dvorana Kinodvora ima 197 sedežev (prizorišče na Ljubljanskem gradu pa 1000), zato so vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru na voljo samo do zapolnitve kapacitet Dvorane; prednost imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za isti film. Vstopnice je mogoče zamenjati na dan nadomestne projekcije (blagajna Kinodvora se odpre ob 15:45), za nakup pa bodo vstopnice na voljo šele od 21:00 naprej.

Vstopnico odpovedane projekcije lahko zamenjate za katerokoli drugo projekcijo Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona in INFO centra na Ljubljanskem gradu ter na spodnji postaji tirne vzpenjače (blagajna je odprta vsak dan od 9. ure dalje) ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 8. avgusta 2016. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Odprto morje, dobitnik zlatega medveda za najboljši film letošnjega Berlinala, je na sporedu samo še dva torka: danes, 26. julija ob 18. uri in 3. avgusta ob 20. uri - vabljeni!
V petek, 29. julija, ob 18. uri si lahko v Kinodvoru na predpremierni projekciji ogledate nov film vrhovnega ameriškega provokatorja in oskarjevskega dokumentarista Michaela Moorea Koga napasti zdaj, ki ji bo v živem prenosu sledil pogovor z režiserjem! Film, ki je bil posnet tudi v Sloveniji, si je v okviru Filma pod zvezdami prejšnji petek na Ljubljanskem gradu ogledal tudi predsednik Borut Pahor.

Projekcija bo na ta dan potekala v vseh državah, v katerih je bil film posnet, režiser pa se nam bo oglasil s festivala Traverse City Film Festival. Vabljeni - vstopnice so pri blagajni Kinodvora že v prodaji!
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v soboto, 16.7.2016, odpovedana. Film Planet samskih si lahko ogledate danes (nedelja, 17.7.2016) ob 21:30 v Kinodvoru
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu v sredo, 13. 7., odpovedana. Film Vojna zvezd: Sila se prebuja si lahko ogledate danes (četrtek, 14.7.) ob 21:30 v Kinodvoru.
Predpremiera filma Maggie ima načrt  na Filmu pod zvezdami je RAZPRODANA

Film si lahko od  14. julija  ogledate v Kinodvoru. Vabljeni k ogledu.
vstopnica VDV + knjiga VDV = brezplačna Gravža
vstopnica VDV = knjiga R. Dahla (Založba Sanje) - 20%

Puhanje sanj v Sanjepuhaškem kotičku - prekvasno!
Letošnji berlinski zmagovalec, dokumentarec Gianfranca Rosija Odprto morje bo od četrtka, 7. julija dalje, na sporedu zadnji teden vsak dan. Potem si ga bo moč ogledati le v izbranih terminih.
Od četrtka, 30. junija dalje, je tudi v Kinodvoru na sporedu film Stevena Spielberga, VDV: Veliki Dobrodušni Velikan. Na našem sporedu predvajamo obe različici: s podnapisi in sinhronizirano - vabljeni!