Novice na vstopni strani
O morebitni odpovedi projekcije Filma pod zvezdami zaradi slabega vremena in nadomestnih projekcijah v Kinodvoru vas bomo vsak dan najkasneje do 20. ure obveščali na tem mestu na Kinodvorovi spletni strani.
 Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami  na Ljubljanskem gradu v ponedeljek, 24.7., odpovedana. Film Samo konec sveta si lahko ogledate danes (torek, 25.7.)ob  21:30 v Kinodvoru.

Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 197 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 1000), prednost imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za isti film. Vstopnice je mogoče zamenjati na dan nadomestne projekcije (blagajna Kinodvora se odpre ob 16:00); za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo šele od 21:00 naprej.

Vstopnico odpovedane projekcije lahko zamenjate za katerokoli drugo projekcijo Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona in info centra na Ljubljanskem gradu ter spodnji postaji tirne vzpenjače (blagajne so odprte vsak dan od 9. ure dalje) ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 7. avgusta 2017. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

18.07.2017 DUNKIRK v Kinodvoru
Po včerajšnji razprodani premieri na Filmu pod zvezdami si lahko Dunkirk, enega najtežje pričakovanih filmov letošnjega leta v režiji Christopherja Nolana,  od danes dalje ogledate v Kinodvoru v izbranih terminih.
V času Filma pod zvezdami bomo na na našem Facebook dogodku objavljali tudi različne nagradne igre. Sodelujete lahko preko Facebooka, natančna pravila in pogoje sodelovanja pa si preberite v dokumentu (pdf, 274 KB).
Zaradi slabega vremena je bila projekcija Filma pod zvezdami  na Ljubljanskem gradu v torek, 11.7., odpovedana. Film Lady Macbeth si lahko ogledate danes (sreda, 12.7.)ob 19:00 in 21:30 v Kinodvoru.

Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 197 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 1000), prednost imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za isti film. Vstopnice je mogoče zamenjati na dan nadomestne projekcije (blagajna Kinodvora se odpre ob 9:00); za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo šele od 21:00 naprej.

Vstopnico odpovedane projekcije lahko zamenjate za katerokoli drugo projekcijo Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona in info centra na Ljubljanskem gradu ter spodnji postaji tirne vzpenjače (blagajne so odprte vsak dan od 9. ure dalje) ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 7. avgusta 2017. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Vstopnice za vse filmske projekcije Filma pod zvezdami, letnega kina na Ljubljanskem gradu, so že v prodaji. Kupiti jih je mogoče pri blagajni Kinodvora (vsak dan; blagajna se odpre uro pred prvo projekcijo), na prodajnih mestih na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji vzpenjače (odprto vsak dan od 9. ure dalje) ter na spletu prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih in v Kompasovih poslovalnicah po Sloveniji).

Cena vstopnice znaša 4,5 €, za premiero in predpremiere (Dunkirk, Odiseja, Lady Macbeth, Druga stran upanja, Na mlečni poti) pa 5,5 €. Dodatnih popustov ni. Rezervacije vstopnic za Film pod zvezdami niso mogoče.
V petek smo celoten Filmski dvojček: Modri žamet + Ponovni pogled na Modri žamet zaradi slabega vremena izvedli v Dvorani, a zato ni bilo nič manj čarobno. V film nas je pospremil režiser Peter Braatz, za presenečenje pa je z glasbenim uvodom poskrbela Irena Preda.
Ponovitvi filma Ponovni pogled na Modri žamet lahko pri nas ujamete v petek, 7. in v soboto 8. julija ob 21:15.
Vabljeni tudi k ogledu razstave fotografij s snemanja filma Modri žamet v naši galeriji. 

Foto utrinki z dogodka.
V ponedeljek, 10. julija ob 17. uri  je na enkratni projekciji na ogled romantična hip-hop komedija Borisa Petkovića Utrip ljubezni, ki bo opremljena z angleškimi podnapisi. Če imate na obisku prijatelje iz tujine, je ponedeljkova projekcija odlična priložnost, da jih seznanite z mestnim kinom. Vstopnice so že v prodaji - vabljeni!
Film pod zvezdami, letni kino na Grajskem dvorišču, ki ga že vrsto let pripravljamo v sodelovanju z Ljubljanskim gradom, odpiramo to sredo, 5. julija ob 21.30 s projekcijo filma Rdeča želva. Kot predfilm bomo prikazali Nočno ptico Špele Čadež, ki nas bo na odprtju počastila s svojo prisotnostjo. Vstopnice za odprtje so še na voljo - vabljeni!
23.06.2017 Julij v Kinodvoru
V Kinodvoru in na izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, knjižnicah, muzejih, galerijah ...) že lahko prebirate naš julijski mesečnik, ki prinaša informacije o poletnih filmih in premierah ter počitniškem programu Kinobalona.