Zakup projekcij
Zakup projekcije

Naši obiskovalci so med ključne prednosti Kinodvora poleg ostalih izpostavili ambient - sproščen, domač, umirjen in daje občutek, da je prostor res nekaj drugačnega, posebnega. Pravijo, da je tudi majhnost oz. intimnost, prednost Kinodvora, saj daje občutek zasebnosti. Lokacija v samem centru mesta in v bližini železniške in avtobusne postaje izpostavljajo kot prednost. Navajajo še kulturne obiskovalce , ki med predstavami ne klepetajo, v dvorano ne nosijo hrane in pijače in so filmsko izobraženi, ponudbo, kot so dodatni dogodki, okrogle mize, delavnice - na enem mestu se lahko sproščajo in izobražujejo. Prednost Kinodvora je v tem, da ni skomercializiran in ne ponuja nakupa hrane in pijače (npr. pokovke) pred predstavo in da ima prijazno osebje (Vir: Raziskava študentov Fakultete za družbene vede, 2010).

V Kinodvoru lahko za vas pripravimo izredno projekcijo v želenem časovnem terminu s filmom iz rednega programa Kinodvora ali s filmom po vaši izbiri.

1 projekcija 850€ + DDV

 
Opombe: Kinodvor si pridržuje pravico do zavrnitve predlaganega filma, če oceni, da vsebina ali kakovost nista v skladu s programskimi smernicami Kinodvora. Morebitne dodatne stroške (dogovor z distributerjem) za izvedbo projekcije s filmom po izbiri naročnika, nosi naročnik.

Uporaba Dvorane za posebne projekcije

1. Dejanski stroški uporabe Dvorane za testne projekcije

Dvorano je mogoče najeti tudi za testno projekcijo, ki je namenjena izključno pregledu tehnične ustreznosti posnetega materiala.

do 60 min

50 € + DDV

od 60 min do 130 min

90 € + DDV

nad 130 min

120 € + DDV

 2. Najem Dvorane za ogledne projekcije

Dvorano je mogoče najeti tudi za ogledne projekcije, ki jih organizirajo slovenski distributerji z namenom ogleda novih filmov in oceni njihovega potenciala za vključitev v program slovenskih kinematografov.

Ogledna projekcija

50 € + DDV

 

 

Opombe:

Ure se obračunajo tudi v času priprav na projekcijo. V ceno najema je poleg uporabe samega prostora in tehnične opreme za izvedbo projekcije vključen samo tehnik, ki pomaga pri izvedbi.

Razpoložljivost terminov je potrebno uskladiti s programom vsaj 1 mesec pred projekcijo. Testnih in oglednih projekcij v času rednega programa, festivalov in drugih posebnih dogodkov Kinodvora ni mogoče izvesti.