Projekcija Animirani ZaSlon za K/U/L abonma
Abonentom K/U/L abonmaja je v decembru namenjena filmska projekcija Animirani Zaslon, ki bo na sporedu 8. 12. 2016 ob 17. uri.


Ogledali si bomo devet sodobnih kratkih animiranih filmov različnih avtorjev in tehnik. Vsem pa je skupno, da gre za edinstvene, posebne in nenavadne filme, ki jih ne najdete na televiziji ali spletu, ampak jih lahko vidite le v kinu, in še to ob zelo posebnih priložnostih. Pri ustvarjanju animiranih filmov skorajda ni meja, zato nas ti pogosto odpeljejo v vesolja, kjer veljajo drugačna pravila, in nam ponujajo samosvoj pogled na svet, ki nas obdaja. Naj te film odpelje med animirane zvezde!Projekcija je del 13. Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka.  

Podrobnejši program Animiranega ZaSlona si lahko ogledaš na spletni strani Kinodvora in Animateke.

Vljudno vas prosimo, da vstopnice prevzamete z abonmajsko kartico pri blagajni Kinodvora (Kolodvorska 13) najkasneje 30 minut pred pričetkom predstave. Vstopnice so že na voljo!

 V primeru, da se projekcije v četrtek ne morete udeležiti, je program Animirani Zaslon na sporedu tudi v petek, 9. 12. 2016 ob 17:00 (v Kinodvoru)