Kinotripove novice
Na premiero filma Rdeča želva prihaja njegov režiser, scenarist in animator Michaël Dudok de Wit! Z njim se bodo pogovarjali mladi Kinotripovci po projekciji filma. V sredo, 18. 1. 2017 ob 19:00!
Prva Kinotripova filmska projekcija v letu 2017 bo zaznamovana z glasbenimi ritmi legendarne skupine The Beatles. Ob njihovih večno znanih komadih se bomo na kino sedežih zibali prvi petek v letu, 6. 1. ob 17:00.
Abonentom K/U/L abonmaja je v decembru namenjena filmska projekcija Animirani Zaslon, ki bo na sporedu 8. 12. 2016 ob 17. uri.
Kinotripova mladinska žirija je na zaključni festivalski prireditvi 27. LIFFa prvič razglasila najboljši film po svojem izboru. Nagrada je pripadla animiranemu filmu Rdeča želva.
Na pestrem programu 13. Animateke bosta tudi dve projekciji programa Animirani ZaSlon, ki sta še posebej namenjeni K/U/L abonentom in vsem mladim ljubiteljem animiranega filma.


 Kinotripova mladinska žirija bo na LIFFu ob filmih Rdeča želva in Nisem tvoj sin pripravila tudi kratek pogovor z gosti.
Ogledala si bo filme iz različnih festivalskih programskih sklopov, najboljšega po njenem izboru pa razglasila na osrednji sklepni prireditvi festivala.
Na nenavadno pustolovščino se ponovno odpravljamo v petek, 14. 10., ob 16:30.
V petek, 21. 10., te ob 17. uri vabimo na projekcijo filma Ko imaš 17 let, ki ji sledi pogovor z zanimivimi gosti.
petek, 7. 10. ob 17. uri se bo odvila enkratna Kinotrip projekcija zadnje pustolovščine legendarnega Tima Burtona.