Festival Kinotrip

Ena lastovka ne prinese pomladi, zato pa pomlad prinese festival Kinotrip! Tokrat že drugič, in to na skejtu. 2. mednarodni filmski festival Kinotrip – mladi za mlade se bo v Kinodvoru odvil med 29. 3. in 1. 4. 2017

Tudi letos boš lahko potoval/a po filmskih svetovih, ki so jih zate skrbno izbrali mladi filmski ljubitelji v Kinotripovem filmskem klubu. Izbrali so filme o mladih raznolikih zvrsti, žanrov, vsebin, barv in okusov ter držav sveta, program pa popestrili še z nekaj kratkimi filmi mladinskih filmskih ustvarjalcev. Mislili so tudi na spremljevalni program, ki bo potekal pred in med festivalom. Odvijali se bodo pogovori s filmskimi gosti, raznolike delavnice, razstava, skejtpark, Kinotripov zaključni parti in še marsikaj.

Letošnjega festivala Kinotrip pa Kinotripovci ne bomo izvedli sami, temveč ob pomoči številnih vrstnikov iz različnih organizacij. Tako se Kinotrip širi v vse smeri – kot pravo vesolje. Zato skejt pod noge in naj te film odpelje po Kinotripovih galaksijah!

Več o 2. festivalu Kinotrip:


Fotografske in video utrinke ter druge zapise s festivala Kinotrip lahko spremljate na naši spletni strani in na profilih na Facebooku in Instagramu.
  

____________________________________________________________________________________________

Pretekli festivali Kinotrip: 
1. mednarodni filmski festival Kinotrip - mladi za mlade, 2016