11. in 12. september 2015
med 17. in 22. uro
na šolskem igrišču Osnovne šole Zalog v Zalogu

Prireditev je namenjena otrokom, mladim in družinam ob pričetku novega šolskega leta. Vabljeni!
Film na ulici 2015
Dogodek PRESTAVLJEN na 11. IN 12. SEPTEMBER 2015!
Podaljšaj si poletje z urbanimi športi, glasbo in filmom!
Program

petek, 11. 9. od 17. ure
Pomerili se bomo na mini turnirju trojk v košarki, se preizkusili v grafitiranju in DJ-anju ali pa si izdelali ljubezensko darilce na ustvarjalni delavnici. Od 19.45 se bodo predvajali kratki filmi mladinskih filmskih šol.

Kino na prostem - ob 20:30
Vratar Liverpoola Keeper’n til Liverpool
Arild Andresen, Norveška, 2010, 90 minut
Inteligentna komedija o nogometu, odraščanju, prvi ljubezni, čudnih starših in o tem, kako preživeti v šoli, če si najstnik.
Več o filmu


sobota, 12. 9., od 17. ure
Preizkusili se bomo v grafitiranju, skejtanju, hiphopanju, vožnji z bmx-i ali si izdelali ljubezensko darilce na ustvarjalni delavnici. Za glasbeno podlago bo poskrbel DJ. Od 19.45 se bodo predvajali kratki filmi mladinskih filmskih šol.

Kino na prostem - ob 20:30
Koko: ljubezen ali smrt Koko 3: Ljubav ili smrt
Daniel Kušan, Hrvaška, 2014, 90 minut
Tretji del iz serije zgodb o Koku, filmske in knjižne uspešnice po predlogi Ivana Kušana. Koko je zdaj pubertetnik in nogomet mu je še vedno najpomembnejši na svetu, a poleg športa ga začnejo zanimati tudi dekleta. Pravzaprav se v eno zaljubi do ušes …

Premiera filma v prisotnosti filmske ekipe!
Z nami bodo režiser filma Daniel Kušan, igralci Kristian Bonačić, Nina Mileta in Vanja Markovinović ter maskerka Mojca Gorogranc.


--------------------------

Vstopnice za petkovo in sobotno projekcijo filmov bodo med 25. 8. in 10. 9. na voljo v Četrtnem mladinskem centru Zalog (Zaloška 220).
Na dan dogodka bodo vstopnice na voljo na blagajni Kina na ulici, ki bo ob vhodu na prireditveni prostor - šolsko igrišče OŠ Zalog. Obisk spremljevalnega programa je brezplačen.   
Cena vstopnice za film je simbolična, 1 EUR za mladoletne in 2 EUR za odrasle.    

O morebitni odpovedi in prestavljanju terminov dogodka vas bomo obvestili na dan posamičnih dogodkov, najkasneje do 13. ure za spremljevalni program in najkasneje do 17. ure za projekcijo filmov, na spletnih straneh Javnega zavoda Mladi zmaji in Kinodvor ter na Facebook strani skupine ČMC Zalog. 


Dogodek organizirata Javni zavod Kinodvor in Četrtni mladinski center Zalog - Čamac, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih (ustanoviteljica obeh je Mestna občina Ljubljana), v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Polje, Centrom Urban Roof, Javnim zavodom Ljubljanski grad, Luksuz produkcijo, projektom Biti mlad in Pionirskim domom.