Kinobalonove novice
vstopnica VDV + knjiga VDV = brezplačna Gravža
vstopnica VDV = knjiga R. Dahla - 20%

Puhanje sanj v Sanjepuhaškem kotičku - prekvasno!
Film VDV: Veliki Dobrodušni Velikan bomo predvajali s slovenskimi podnapisi ali sinhronizirano v slovenščino. Glej urnik, na katerem je razvidno, kdaj je na sporedu katera od različic. Nove projekcije dodamo v urnik vsak ponedeljek.
Lutkovno gledališče Ljubljana in Kinodvor predstavljata 5 skupnih abonmajev za otroke in mlade. Vpis poteka od 17. junija do 17. septembra pri blagajnah LGL in Kinodvora. Cena abonmaja je 23 evrov.
Poletne počitnice trkajo na vrata! Filmi pretekle sezone bodo na sporedu vsako sredo ob 10:00 ter v avgustu ob sobotah in nedeljah. Več v Kinobalonovem sporedu.
Avgusta 2016 bo izšel novi Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove. Rezervacije organiziranih obiskov v novem šolskem letu pa že sprejemamo. Na voljo so tudi prve informacije o prihajajočem programu. Za več informacij se obrnite na Barbaro Kelbl: 01/239 22 19; barbara.kelbl@kinodvor.org.
Iztekata se filma Ptice selivke in Mali gangster. Zadnjič ju lahko ujamete ta vikend! Vabljeni
Sofia Coppola, Julianne Moore, Susan Sarandon, Gus Van Sant, Taika Waititi in drugi so sestavljali letošnjo obsežno žirijo newyorškega otroškega filmskega festivala. Glavno nagrado za najboljši celovečerni film so podelili belgijskemu filmu Ptice selivke, ki to soboto, 21. maja, prihaja na spored Kinodvora. Film bo na sporedu 21. maja ob 16:00 (premiera), 22. maja ob 14:45, 28. maja, 29. maja in 4. junija.
Mali gangster, veliki ljubljenec festivalskih otroških žirij in občinstva, prihaja tudi v Kinodvor! Na sporedu bo samo 5. junija ob 15:00 in 11. junija ob 17:00. Ne zamudite družinske komedije o želji po drugačnem življenju, kjer otrokom nihče ne teži! Prost vstop za člane Kluba Kinobalon!
Otrokom in njihovim družinam v bolnišnici podarjamo kino. Animirani film Fantomski deček, ki je sicer na ogled samo v Kinodvoru in v kinematografih po Sloveniji, bo 5. maja 2016 predvajan v vseh sobah Pediatrične klinike UKC Ljubljana. Otroke bo obiskal Kuža Pazi, ki jim bo podaril še balone in filmska darila.
Kino podarjajo Zavarovalnica Triglav, Kinodvor in Društvo 2 koluta.

 Na premieri Fantomskega dečka 2. aprila ob 16:00 bo z nami tudi producent filma in ustanovitelj studia Folimage, Jacques-Rémy Girerd. Vstopnice za premiero bodo v prodaji od torka 29. marca. Premiera je del Festivala frankofonskega filma, ki poteka v sodelovanju s Francoskim inštitutom v Sloveniji.