Kinobalonove novice
Z vstopnico za film Novi mulc (na hrbtno stran vpiši svoje ime, priimek in telefon starša ter jo oddaj v skrinjico v Kavarni) lahko sodeluješ v nagradnem žrebanju in z malo sreče postaneš lastnik ali lastnica skiroja za trike Skiro Shredder SCS. Zadeneš lahko tudi katero izmed norih nagrad Urban Roofa: mesečni skiro tečaj, mesečna karta za prosto rekreacijo, najem skateparka z inštruktorjem za deset prijateljev, individualna ura športa po izbiri, darilni boni in majice! Zmagovalec bo znan 6. marca 2017. Nagrade podarjajo Urban Roof in skiroji.si. Pogoji sodelovanja.
Z 28. januarjem se začenja prodaja vstopnic za film Willy Wonka in tovarna čokolade, ki bo na sporedu 25. in 28. februarja. Na pustno soboto bomo postregli tudi s krofi in maskiranjem obraza. Vabljeni!
Vabljeni na tečaj animacije, ki ga vodi animator Timon Leder in Zavod Dagiba. Več informacij.
4. februarja ob 11:00 na Bobrih predvajamo film Jakec naroči bratca. Nekaj brezplačnih vstopnic je še na voljo v prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča.

Slovenske železnice, SŽ ŽIP storitve, omogočajo obiskovalcem kina brezplačno uporabo parkirnih mest na parkirišču ob železniški postaji Ljubljana, na Trgu OF. Ugodnost velja za obiskovalce predstav Kinobalona (program za otroke in mlade) in Kina v plenicah (program za starše z dojenčki). Več informacij pri blagajni Kinodvora.
9. festival Bobri bo potekal od 21. januarja do 8. februarja. Brezplačne vstopnice za predstave na Bobrih bodo na voljo 14. januarja, od 11:00 do 16:00 (oziroma dokler ne poidejo) v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11. Program Bobrov v Kinodvoru za družine.
Vabljeni k prijavam na program Kinobalon - MOL generacije: brezplačni filmsko-vzgojni program za učence in predšolske otroke v Mestni občini Ljubljana! Program je namenjen učencem 8. razredov in 3. razredov ter predšolskim otrokom.
21.12.2016 Praznični spored
Objavljen je spored predstav do 4. januarja. Vabljeni k družinskemu ogledu filmov Daleč na sever, Prespati pri prijateljici, VDV: Veliki Dobrodušni Velikan in Mali princ.
31. decembra ob 15:00 vabljeni na silvestrsko predstavo filma Daleč na sever. Po filmu vam bomo postregli z otroško penino! Vstopnice so že v prodaji.
Od 5. do 11. decembra se lahko na Animateki naužijete slastnih animiranih filmov za otroke v programu Slon. Toliko jih je, da je čas za pravi filmski maraton. Ob zbiranju žigov si lahko prislužiš nagrado! Več informacij prav tu.