Kinobalonove novice
Od 5. do 11. decembra se lahko na Animateki naužijete slastnih animiranih filmov za otroke v programu Slon. Toliko jih je, da je čas za pravi filmski maraton. Ob zbiranju žigov si lahko prislužiš nagrado! Več informacij prav tu.
Film Palčič z obiskom dedka Mraza 17. 12. ob 11:00 je razprodan. Enak dogodek bomo ponovili isti dan, 17. 12. ob 16:30. Vstopnice so že v prodaji.
Zaradi velikega zanimanja, smo dodali še eno projekcijo filma Brata v vetru, in sicer 26. novembra ob 11:00. Vabljeni.
02.11.2016 Obisk dedka Mraza
Dedek Mraz nas bo letos obiskal 17. decembra ob 11:00 na enkratni projekciji filma Palčič. Vstopnice bodo v prodaji od 21. novembra. Vabljeni!
Vsa mesta na filmskih počitniških delavnicah so zasedena. Prosta mesta so še na pogovoru Kako svet vidijo orli?, ki bo potekal po filmu Brata v vetru v petek, 4. 11. ob 10:00.
Kinobalon na LIFFu predstavlja šest odličnih filmov, med drugim tudi slovenski film Pojdi z mano. Vstopnice so že v prodaji! Več informacij o nakupu.
Objavljen je program jesenskih počitniških delavnic. Shrljivo se bomo namaskirali in obiskali bomo studio animiranega filma Koyaa. Vabljeni k prijavam!
3. oktobra ob 17:00 nas bo na premieri obiskala režiserka filma Najin svet, Yoon Ga-eun. 8. oktobra ob 16:00 pa se bomo ob filmu pogovarjali z Ireno Matko-Lukan, urednico mladinskega leposlovja in družinsko terapevtko. Oba dogodka sta del programa Mesta žensk. Vstopnice so že v prodaji!
Lutkovno gledališče Ljubljana in Kinodvor predstavljata 5 skupnih abonmajev za otroke in mlade. Vpis poteka od 17. junija do 17. septembra pri blagajnah LGL in Kinodvora. Cena abonmaja je 23 evrov.
Izšel je novi Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove. Rezervacije organiziranih obiskov v novem šolskem letu pa že sprejemamo. Za več informacij se obrnite na Barbaro Kelbl: 01/239 22 19; barbara.kelbl@kinodvor.org.